Voorkappers Tips:

8 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moser Tondeuses

Nieuwe tondeuse kopen? Ga dan voor een tondeuse van Moser! Moser is opgericht in 1946 in Duitsland en is onderdeel van de Wahl Clipper Corporation, dé marktleider voor professionele scheerproducten. Moser staat voor superieur design en constante ontwikkeling, waarmee ze al jaren miljoenen kappers en barbers over de hele wereld inspireren. De tondeuses van Moser hebben een hoog gebruiksgemak. Doordat veel tondeuses zowel met draad als draadloos te gebruiken zijn heb je als kapper de keuze tussen bewegingsvrijheid en constante power. Het compacte, kleine formaat geeft de ruimte voor creativiteit. Advies over het kopen van de juist tondeuse? Bekijk dan onze pagina met het beste tondeuse advies.

 

Moser ChromStyle en Chrom 2 Style

De originele Moser ChromStyle Pro is dé ideale tondeuse voor in de salon. De lichte en compacte tondeuse is zowel draadloos als met snoer te gebruiken. Het blad kan door middel van een fijnafstelling precies op de juiste lengte worden ingesteld. De Moser Chrom 2 Style Pro is de opvolger en is sneller, lichter en beter uitgebalanceerd dan zijn voorganger. Deze tondeuse is ook draadloos én met snoer te gebruiken, wat de Moser ChromStyle tondeuses ideaal maakt voor barbers en kapsalons. Deze tondeuse heeft een carbon gecoate Diamond Blade die wasbaar en volledig roestvrij is. De Moser Tondeuse Chrom2 Style Blending Edition is de nieuwste innovatie. Deze editie heeft een innovatieve ´blending´snijkop met snelwisselsysteem. Dit maakt de Blending Edition perfect om fades of natuurlijke overgangen mee te maken. Alle Moser ChromStyle tondeuses zijn voorzien van een micro-chip die zorgt voor constante power, zelfs bij het scheren van dik haar.

 

Moser 1400 Tondeuse

De 1400 is een professionele en super krachtige tondeuse van Moser. De klassieke 1400 tondeuse heeft een groot vermogen dankzij de krachtige magneetspoelaandrijving. De tondeuse is aangenaam stil, wat voor een comfortabele ervaring zorgt bij zowel de klant als de haarstylist. De multiclick-kniplengteversnelling heeft 5 vastzetstanden van 0,7 mm tot 3 mm. De Moser 1400 is een zeer duurzame tondeuse waar je jaren mee vooruit kan. Daarnaast is deze tondeuse een zeer betaalbare optie. Op zoek naar een goedkope én kwalitatieve tondeuse? Dan is de Moser 1400 Classic de juiste keuze. 

 

Moser Kuno

De Moser Kuno Tondeuse is een is een professionele, zeer lichte tondeuse. Met een gewicht van slechts 210 gram is deze tondeuse zeer lichtgewicht. De Kuno tondeuse is zowel met snoer als snoerloos te gebruiken en heeft een extreem krachtige, brushless motor met 7200 RPM voor hoge prestaties. Deze tondeuse komt met 2 soorten snijbladen. Het 46mm Blending Blade kan kort scheren van 0,5 - 2 mm en is ideaal voor fades en overgangen. Het universele 46mm Magic Blade met scheerlengte van 0,7 - 3 mm is ideaal om te werken met opzetkammen en voor scheer-over-kam technieken.

 

 

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken