Garantie bij elektrische apparaten

HELP! Hoe zit het met de garantie?

HELP! Het product dat je hebt gekocht is gesneuveld binnen 1 jaar, wat nu? Als eerste vraag je jezelf af op welke onderdelen je garantie hebt en wat Voorkappers.nl je kan bieden. Op deze pagina worden alle vragen omtrent de garantietermijn bij elektrische apparaten beantwoord.

Uiteraard heb je bij Voorkappers.nl recht op garantie, wij willen jou namelijk altijd de beste service verlenen. Allereerst dient het defect te worden aangemeld, dit doe je door een e-mail sturen naar klantenservice@voorkappers.nl. Garantie dient te voldoen aan verschillende eisen, die hieronder genoemd staan.

In Nederland is er geen wettelijke garantietermijn, bedrijven mogen zelf de garantietermijn bepalen. Bij Voorkappers.nl hanteren wij een garantietermijn van 1 jaar bij elektrische apparaten. Onderstaand is alle informatie te vinden over garantie en reparatie.

 

Elektrische producten

 • Tondeuse RedFX FX8700RE

  Tondeuse RedFX FX8700RE

  BabylissPRO 4rtists Ferrari Engine Tondeuse RedFX FX8700RE is een opvallende tondeuse die aan alles eisen voldoet. Deze tondeuse heeft een sterke en slijtvaste digitale motor die ontworpen is door Ferrari.

 • Moser Profiline NeoLiner

  Moser Profiline NeoLiner

  De Moser Profiline NeoLiner is een professionele, lichtgewichte trimmer die met snoer en zonder gebruikt kan worden. Het snijmes is afneembaar en gemakkelijk te verwisselen. De trimmer is fijn in gebruik.

 • Exclusive Föhn Unlimited

  Exclusive Föhn Unlimited

  Valera Salon Exclusive Föhn Unlimited Pro 5000 2400W Rose Gold is een professionele kappersföhn. Deze föhn is duurzaam, ontzettend krachtig en ionisch. Een motorbestendigheid van 10.000 uur en 2400 wattage.

 

Garantie bij Voorkappers.nl

 

 

De garantie bij Voorkappers.nl

Bij Voorkappers.nl vinden wij het belangrijk om bij elke aankoop zekerheid te bieden. Wij verkopen apparaten van hoge kwaliteit en bieden een realistische garantietermijn voor elektrische apparaten. Helaas komt het toch voor dat producten binnen een jaar mankementen vertonen. Voorkappers.nl probeert altijd samen te zoeken naar de juiste oplossing. Verder op de pagina zijn de voorwaarden te lezen die hieraan verbonden zijn. Toch kunnen we niet op alle onderdelen garantie bieden. De garantie valt niet op onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, zoals:

 • Scheerbladen
 • Snijkoppen
 • Opzetkammen
 • Batterijen
 • Snoeren
 • Accucellen

 

Het aanmelden van een defect

Voorkappers.nl hanteert de wettelijke garantie, dit betekent dat je altijd recht heb op een product dat deugt. Als een product niet goed functioneert binnen de garantietermijn, dan valt het binnen het recht van de consument om het apparaat te laten repareren of vervangen.

Bij Voorkappers.nl is de garantieperiode bij elektrische producten 1 jaar. Als een product mankementen begint te vertonen adviseren wij direct contact op te nemen met onze klantenservice. Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@voorkappers.nl. In deze e-mail is het belangrijk om het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven met eventuele foto’s. De klantenservice zal binnen 1 werkdag contact opnemen.

Tijdens het contact met de klantenservice wordt gezocht naar een passende oplossing.

 

Verzendkosten
De verzendkosten voor het opsturen van het product vallen binnen de garantie, indien het defecte product voldoet aan de garantie eisen. Indien dit niet het geval is zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Reparatieduur
Ons reparatieteam staat 5 dagen per week paraat om gebreken aan elektrische apparaten te repareren. Het reparatieteam probeert de reparatieduur zo kort mogelijk te houden. De duur kan tot maximaal 15 dagen duren. Uiteraard is ons streven om het apparaat zo snel mogelijk te repareren.

Als het apparaat na 1 jaar alsnog defect raakt is het vaak nog steeds mogelijk op het apparaat te laten repareren. De kosten van deze reparatie worden bij aankomst in ons magazijn berekent, hierdoor kan de reparatie wat langer duren. Nadat het reparatieteam in overleg met de klant het bedrag heeft vastgesteld probeert ons team het apparaat zo snel mogelijk te maken.

 

 

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken