Voorkappers Tips:

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Resdan

Resdan is een merk dat zich heeft bewezen als dé anti-roos specialist. Resdan verkoopt exclusief shampoos die speciaal zijn ontwikkeld voor de bestrijding van roos. De shampoo pakt de oorzaak van hoofdroos grondig aan daarnaast reinigt het de hoofdhuid en verzorgt het haar.

 

Resdan anti-roos shampoo Normaal

Op Voorkappers.nl vind je de Resdan Anti-Roos Shampoo Normaal. Deze shampoo heeft een meervoudige werking, waardoor niet alleen de bestaande roos wordt verwijderd, maar ook de schimmel die de roos veroorzaakt wordt aangepakt. De shampoo is verrijkt met menthol wat de hoofdhuid kalmeert en een frisse geur geeft. Deze shampoo is geschikt voor alle huid- en haartypes en kan dagelijks gebruikt worden.

 

Hoe werkt Resdan anti-roos shampoo?

Resdan anti-roos shampoo bevat vele werkzame ingrediënten zoals salicylzuur en natuurlijke eiwitten die de hoofdhuid kalmeren en de schilfervorming verminderen. Omdat de shampoo de hoofdhuid kalmeert vermindert of verdwijnt de jeuk die met hoofdroos gepaard gaat en wordt de hoofdhuid rustig.

 

Wat is roos?

Hoofdroos is een aandoening die vaak voorkomt. Het wordt veroorzaakt door een verstoring in de talgproductie van de hoofdhuid, waardoor huidcellen te snel worden afgesloten en schilfers vormen. Deze schilfers zijn tussen de haren te zien, en bij ergere gevallen van roos ook op de schouders. Hoofdroos kan ervoor zorgen dat de hoofdhuid droog en jeukerig aanvoelt. Door het krabben vallen de schilfers dan ook op de schouders.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken