cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Wat is face framing?

Face framing is een populaire behandeling voor mensen die de voorkant van hun haar een andere kleur willen, maar niet hun gehele haar willen verven. Bij face framing worden namelijk alleen de voorste plukjes rondom het gezicht lichter gemaakt. Lees verder voor meer interessante infomatie!

Face framing

De face framing trend is geschikt voor ieder haartype en iedere haarkleur. Je creëert diepte in je haar en het lijkt net of je haar meer volume heeft. Daarnaast hoef je de face framing bijna niet te onderhouden. De highlights zijn subtiel door het haar geverfd, waardoor zelfs de uitgroei een mooi effect geeft. Je zult merken dat het met uitgroei zelfs nóg voller lijkt.

Als je haar hierbij ook nog mooi geknipt word met bijvoorbeeld, curtain bangs en mooie lagen door heel het haar is jouw look compleet. Als je dus niet zit te wachten op een grote verandering, maar wil je het wel net even anders?

Dan maakt deze kleine verandering een groot verschil. Wel is het belangrijk je goed te laten adviseren. Bij donker haar zal een warmere kleur face framing mooier staan. Bij blond haar is een assige kleur populair. Uiteindelijk is het natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Het leuke aan de Face Framing trend is dat je deze zo gek kunt maken als je zelf wilt. Wil jij subtiel een beetje verlichting en de illusie van extra volume? Dan zijn een paar plukjes al voldoende. Ook kun je gaan voor chunky face-framing highlights á la Dua Lipa.

Deze 90’s style maakt een comeback en hierbij wordt vooral gekozen voor een contrasterende kleur. Bij donker haar wordt bijvoorbeeld gekozen voor blonde of zelfs knalrode face framing chunky highlights.

Wanneer kies je voor face framing?

  1. Als je je gezicht meer wilt laten spreken.

  2. Toch een nieuwe haarlook wilt, maar niet teveel wilt laten verven.

  3. Het is een onderhoudsvriendelijke verandering in je haar.

  4. Geeft een verjongend effect.

  5. Is een veelzijdige verandering. Je kunt diverse verfkleuren kiezen.

Lees meer

  1. Alles over highlights

  2. Haarkleurtrends in de lente van 2024

  3. Alles over Hair Frosting

  4. Alles over Hair Glossing

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken