cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

4 Resultaten

per pagina

4 Resultaten

per pagina

Anifa

Anifa is een Zwitsers merk met hoge kwaliteit kappersbenodigdheden. Anifa is afkomstig uit Zwitserland en produceert daar nog altijd. Deze kappersbenodigdheden zijn speciaal ontwikkeld voor professionals. Anifa is al een lange tijd een favoriet merk in de kappersbranche. De producten van de Anifa hebben een zeer voordelige prijs-kwaliteit verhouding en bieden altijd het resultaat dat u verwacht van professionele producten. De producten van Anifa voldoen volledig aan de wensen van een professional en hebben een lagere prijs die u ervan verwacht.

 

Anifa assortiment

Anifa heeft een klein assortiment van zeer hoogwaardige producten, zoals blondeerpoeders en permanentbehandelingen. Voorkappers kan u voorzien van deze professionele producten voor een aantrekkelijke prijs.

 

Anifa blondeerpoeder

Anifa Blondeerpoeder 500gr. is een blondeerpoeder die tot wel 7 kleurhoogtes oplicht en tegelijkertijd het haar beschermd. Het haar wordt extreem goed opgelicht door deze blondeerpoeder en wordt zo min mogelijk beschadigd.

 

Anifa Permanent

Alle permanent kits van Anifa worden geleverd met 90ml neutralisatie en hebben een zeer sterke werking. De permanent van Anifa zorgt voor het gewenste resultaat in een hand omdraai.

De producten van Anifa zijn alleen bedoelt voor professioneel gebruik.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken