cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

1 30 74 Resultaten

Pagina
per pagina
Welk product zoek je?
Barber
Borstel
Föhn / Haardroger
Hittebestendig
Kammen
Kaplaken
Laders en Accu's
Mengkraan
Onderdelen
Onderhoudsolie
Opzetkammen
Reiniging
Scheerfolie
Shaver
Slang
Smeervet
Snijblad
Tas
Tondeuse
Trimmer
Wasbak
Welke serie zoek je?
5-Star Series
Beret
ChromStyle
Magic Clipper
Super Taper
Super Trimmer
Taper
Voordeelpakket

1 30 74 Resultaten

Pagina
per pagina

Voorkappers Tips:

Wahl

Wahl is een succesvol bedrijf dat sinds 1919 bekend staat als de marktleider op het gebied professionele scheerproducten dankzij de uitvinding van de eerste praktische elektrische tondeuse. Tegenwoordig staat de teller op meer dan 1500 medewerkers. Wahl is trots en gemotiveerd om de traditie van superieure klantenservice en innovatie voort te zetten.

In het jaar 1911 werd de elektromagnetische motor ontdekt door Leo J. Wahl. Na zijn ontdekking realiseerde hij dat zo’n soort motor ideaal is om te gebruiken voor het maken van een medische massageapparaat. Later besloot Leo J. Wahl de uitvinding aan veel kapperszaken te verkopen. Hij wist dat de kappersgereedschappen met behulp van dit type motor sterk verbeterd werden. In het jaar 1919 nam Leo het bedrijf over en werd door hem de Wahl Clipper Corporation opgericht. Sinds dat moment is Wahl de leider in de haarverzorgingsindustrie. Vandaag de dag blijft Wahl geweldige producten en service aanbieden. De producten blijven de meest innovatieve en beste in de branche. De services van Wahl vormen de wereldwijde standaard voor integriteit, waarde en efficiëntie.

 

Tondeuses

De tondeuses van Wahl zijn betrouwbaar en geschikt voor professioneel kapper- en barbergebruik. De vlijmscherpe bladen van de tondeuses creëren het gewenste resultaat . Dankzij de hoge kwaliteit werk je met plezier en realiseer je geweldige prestaties. Prestaties die voor tevreden klanten zorgen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder een passende tondeuse binnen het gamma van Wahl. Van bedraad tot cordless met een accu; het assortiment is ontzettend uitgebreid. Ga je voor de populaire Super Taper, Magic Clipper of 5-star Series?

 

Trimmers

De trimmers van Wahl zijn onmisbaar in het assortiment en complementeren de tondeuses van Wahl. Deze trimmers zijn ideaal voor het precieze werk en voor het maken van prachtige details. Sommige trimmers van Wahl zijn met en/of zonder snoer te verkrijgen en hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Er zijn lichtgewichte trimmers en trimmers met een T-blade. Binnen het assortiment bestaat er dan ook voor iedereen de ideale trimmer!

 

Snijmessen

De snijmessen van Wahl zijn vlijmscherp en ideaal voor professioneel gebruik. In de omschrijvingen van de snijmessen staat duidelijk vermeld bij welke tondeuses of trimmers de snijmessen horen. Voor het behouden van de kwaliteit, is het belangrijk om de snijmessen goed te onderhouden. Dit kan met de Wahl Blade Ice Spray. Deze spray zorgt voor een onmiddellijke koeling, schoonmaak, smering en corrosiepreventie. Om te reinigen is de Wahl Clipper Cleaning Spray ook geschikt! Na het gebruik van de spray is het noodzakelijk om de snijmessen te oliën. De Wahl Tondeuse Olie is ideaal voor het oliën en onderhouden van de snijmessen.

 

Wahl Finale Shaver

De Wahl Finale Shaver is de perfecte finishing tool en zorgt voor een perfecte afwerking van je fades. De speciale messen zorgen voor een zeer korte (0.1 mm) scheerbeurt. De hypoallergene, gouden folie zorgt ervoor dat er geen irritaties, bultjes en ingegroeide haren ontstaan na het scheren. Zo is deze shaver ook te gebruiken bij een gevoelige en kwetsbare huid.

 

Wahl Accessoires

Naast elektrische apparaten heeft Wahl een uitgebreid assortiment aan accessoires. Van opzetkammen voor de trimmers en tondeuses tot tondeuse kammen en een kaplaken met Wahl logo. Met de rubberen anti-slip mat bescherm je je gereedschap en werkoppervlakken tegen vallen, hitte, krassen en slijtage. De Wahl Tondeuse Tas is speciaal ontworpen voor de barber en kappers on the go. Tijdens het reizen blijven de tools veilig opgeborgen in deze tas.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken