cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

1 30 100 Resultaten

per pagina
Welk product zoek je?
Barber
Carmenset
Diffuser
Etui
Föhn / Haardroger
Föhn Borstel
Hygiëne
Krulborstel
Krultang
Laders en Accu's
Onderhoudsolie
Opzetkammen
Reiniging
Scheerfolie
Shaver
Snijblad
Stijltang
Toebehoren
Tondeuse
Tondeuse Borstel
Trimmer
Welke serie zoek je?
4 Artists
FX-serie

1 30 100 Resultaten

per pagina

Voorkappers Tips:

BabylissPro

Innovatie voor en door kappers. Het motto dat Babyliss al jaren heeft en naleeft. Babyliss richt zich exclusief op professionele haarstyling, hierdoor kan Babyliss betrouwbare hightech en hoogwaardige producten ontwikkelen die geschikt zijn voor alle professionals. Babyliss is ontstaan in Parijs in 1960. Het hoofdkantoor van Babyliss is nog steeds gevestigd in Frankrijk. Babyliss wil voorop blijven lopen met innovatieve producten en zij bieden een ruim assortiment aan diverse producten. Het doel van Babyliss is de deskundigheid van het merk overbrengen aan haarprofessionals, door hun behoeften te vervullen door middel van creativiteit.

 

Waarom Babyliss?

Babyliss is een gedreven en innovatief merk met producten van topkwaliteit. De professionele expertise en loyaliteit naar de professionals maken Babyliss een uniek merk. Babyliss is gericht op de behoeften en interesses van haarstylisten, waardoor ieder product uitgebreid is getest en met alle zorgvuldigheid is uitgezocht.

 

BabylissPro x Ferrari

BabylissPro heeft een exclusieve samenwerking met een prachtig merk, namelijk Ferrari. Samen met Ferrari is een van de krachtigste haar droog motoren ooit gecreëerd. De producten van Babyliss en Ferrari zijn gemaakt met oog op de gezondheid en het welzijn van de haarprofessionals. De kwaliteit is bij Babyliss erg belangrijk, hierom moet er altijd goedkeuring zijn voordat de producten in productie gaan. De BabylissPRO 4rtists Ferrari Designed Engine Fohn SteelFX 2000W is een föhn die voldoet aan al deze eigenschappen.  

 

Babyliss haardrogers

Alle Babyliss haardrogers worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië. De haardrogers worden uitgevoerd met de nieuwste 3D-software-technologie. De Babyliss haardrogers zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd in Italië.

 

Babyliss stijl- en krultangen

De stijltangen van Babyliss zijn voorzien van een nieuwe technologie, genaamd de EP-Technologie en Advanced Heat Management-System. De stijltangen van Babyliss, bijvoorbeeld de BabylissPRO Ultra Curl styler 25mm EP TECHNOLOGY 5.0 BAB2071EPE zorgen ervoor dat het haar glad wordt op een haarvriendelijke manier. De krultangen van Babyliss zijn verrijkt met een verwarmingsbuis voorzien van titanium/diamant technologie. Dit zorgt ervoor dat de krultangen extreem goed bestand zijn tegen hitte en intensief gebruik door professionals. De BabylissPRO Titanium Diamond xl Krultang 25mm is voorzien van deze technologie.

 

Babyliss tondeuses en trimmers

De tondeuses van Babyliss hebben een digitale motor die verrijkt zijn met EDM-technologie. De BabylissPRO 4rtists Ferrari Engine Tondeuse Rosé GoldFX FX8700RGE is voorzien van deze technologie en heeft ook nog een Ferrari motor. Deze tondeuse van Babyliss is zeer krachtig en heeft een mooi design. De trimmers van Babyliss hebben een snijblad die gemaakt is van Japans staal en zijn zeer krachtig. De BabylissPRO 4rtists Trimmer Skeleton FX7870GE is een zeer populaire trimmer met zero-gap T-vormig snijblad. Deze trimmer heeft een prachtig design en is voorzien van een Lithium-ion batterij.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken