cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

1 30 31 Resultaten

Pagina
per pagina
Welk product zoek je?
Conditioner
Föhn Spray
Haarmasker
Haarspray
Kleurcorrectie
Krullen Spray
Leave-in Treatment
Serum
Shampoo
Spray
Textuur Spray
Volume Mousse
Volume Spray
Voorbehandeling

1 30 31 Resultaten

Pagina
per pagina

Voorkappers Tips:

Color Wow

Van de beste manier om pluizig haar te stoppen tot de nieuwste shampoo om haaruitval te voorkomen, Color Wow's schoonheidsdoorbraken voor elk type haar bekroond met diverse prijzen voor "beste haarverzorgingsproducten" ... en geven vrouwen over de hele wereld gezondere manieren om gekleurd haar te stylen, betere manieren om te stylen krullen, veiligste producten voor beschadigd haar en nooit eerder bereikte gezonde, glanzende of super glanzende haarresultaten.

"Echte innovatie" in haarverzorging is zeldzaam. In deze zeer drukke ruimte zijn de meeste "nieuwe" producten slechts afgeleiden van een basis shampoo, conditionerings- of stylingformules, opnieuw gelanceerd met een frisse geur, een mooi label, een nieuw ingrediëntenverhaal of marketinghoek. Bij Color Wow hebben we een totaal andere benadering van productinnovatie. En het begint door "status-quo"-formules naar de prullenbak te verwijzen! Niet omdat we onruststokers zijn, maar omdat we probleemoplossers zijn.

Bij Color Wow komt onze drive om nieuwe producten te creëren voort uit een diepgewortelde wens om de moeilijkste haarproblemen op te lossen die ons (en jou!) gek maken. Problemen die niemand ooit effectief heeft opgelost (zoals haarpunten, kroezen, krulverzorging). En problemen die maar weinig mensen kennen (zoals "hard waterhaar" en onveilige shampooformuleringen).

Bij Color Wow is de weg van het identificeren van haarproblemen naar het vinden van innovatieve oplossingen "de minder bereisde weg". Het is een slopend proces met slechts één eindspel in zicht: een haarproduct dat veilige, slimme transformationele resultaten oplevert die een groot verschil maken voor miljoenen vrouwen.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken