cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

1 30 214 Resultaten

per pagina
Welk product zoek je?
Bokkenpootje
Carbide frees
Diamantfrees
Etui
Manicure
Micro Schaar
Nagelriem Schaar
Nagelriem Tang
Nagelvijl
Nagelvijl basis
Plakvijl
Schuurrolletjes
Tang
Wax
Wenkbrauw- en wimper benodigdheden
Welke serie zoek je?
Exclusive
Expert
UNIQ

1 30 214 Resultaten

per pagina

Voorkappers Tips:

Staleks Pro

Het merk Staleks Pro biedt de beste kwaliteit professionele nagel tools! In 91 landen verspreid over de hele wereld biedt Staleks Pro kwaliteitsproducten aan. Het is een snelgroeiend bedrijf wat de productie in 10 jaar heeft verhoogd van 1,8 miljoen producten per jaar in 2014, naar maar liefst 25 miljoen producten per jaar in 2023. Dit maakt Staleks Pro de grootste producent op het gebied van professionele staalwaren in Europa. Het innovatieve assortiment is allemaal gemaakt van hoge kwaliteit staal en andere materialen, waardoor de verschillende artikelen zeer lang meegaan. Staleks exploiteert de volledige productiecyclus van het voorbereiden van metalen staven tot het verpakken van de producten. De toonaangevende, modernste apparatuur van Amerikaanse, Duitse, Italiaans en Japanse merken garandeert ultieme productkwaliteit.

Materiaal

Alle staalwaren van Staleks Pro zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit ASI 420 40x13 roestvrij staal. De 40x13 staat voor 40% koolstof voor de hardheid van het metaal en 13% chroom voor de roestweerstand van de tools. Het materiaal is volledig bestendig tegen corrosie doordat het is gepolijst met GOI grinding paste. De stalen tools van Staleks Pro worden met de hand geslepen en gepolijst om optimale scherpte te garanderen. De hoge kwaliteit van de materialen is wat het merk echt uniek maakt. Staleks Pro wordt wereldwijd gerespecteerd door de nail branche.

Aanbod

Het aanbod van Staleks Pro bestaat uit verschillende producten met betrekking tot nagelverzorging. Zo biedt Voorkappers.nl de volgende Staleks Pro producten:

De artikelen met het meest uitgebreide assortiment zijn de bokkenpootjes, diamantfrees bitjes, de nagelvijlen, plakvijlen en de nagelriem scharen en -tangen. De diamantfrees bitjes zijn beschikbaar in 43 verschillende maten. Hierin variëren de breedte, vorm en de lengte. Zo is er genoeg keuze voor verschillende soorten nagel behandelingen en is er voor ieder probleem wel een juist bitje te vinden.

Bokkenpootjes

De metalen bokkenpootjes van Staleks Pro zijn dubbelzijdig te gebruiken en hebben diverse koppen voor het uitvoeren verschillende manicure of pedicure behandelingen. De bokkenpootjes zijn perfect om nagelriemen terug te duwen, te liften en te verwijderen. Er is keuze tussen bredere en smallere pushers voor klanten met brede of juist smalle nagelplaten.

Nagelvijlen

De nagelvijlen van Staleks Pro bestaan uit een nagelvijl basis die verschillen van materiaal, zodat er voor iedereen een fijne vijl beschikbaar is. Zo zijn er metalen vijlen, kunststof vijlen en houten vijlen. Op deze nagelvijl basis kan een plakvijl of nagelvijl hoes bevestigd worden om hygiënisch te werk te gaan bij iedere klant. Daarnaast zit er genoeg variatie in de ´grit´ op de vijlen, wat aangeeft hoe grof de vijl is. Een fijne grit van 240 tot 600 is vooral geschikt voor gebruik op natuurlijke nagels, zoals het wegwerken van oneffenheden, glans, ribbels en verkleuringen. Een grove grit van 100 of minder is zeer ruw en vooral geschikt om te werken met acrylnagels. Medium grove grit kan dan weer gebruikt worden voor het shapen van nagels en het verwijderen van oude resten product, zoals gellak.

Schuurrolletjes

Dan heeft Staleks Pro ook schuurband rolletjes. Deze vijlen zitten op een rol van 7 meter en kunnen op maat geknipt worden voor elke nagelvijl basis van Staleks Pro. De afgeknipte rolletjes kunnen op een basis vijl geplakt worden. Dit is erg makkelijk, omdat de plakstrip zo verwisseld kan worden. De plakvijlen hebben ook allemaal verschillende afmetingen en grit levels, zodat op elke vijl een passende plakvijl past. Bovendien zitten ze in zeer leuke verpakkingen met een donut of diamond burst!

Nagelriem scharen

De nagelriem scharen van Staleks Pro hebben allemaal hun eigen lengtes en specificaties. De scharen hebben veel gelijkheden op het gebied van materiaal en duurzaamheid, maar verschillen individueel. De Expert lijn bestaat uit type 1 (Small), type 2 (Medium) en type 3 (Large) scharen. Zo is er voor elke nagelstylist een comfortabele schaar te vinden. De meeste Expert scharen zijn ontworpen voor rechtshandigen, maar de 11 serie is speciaal voor linkshandigen. Daarnaast verschillen de Expert scharen in buiging van de bladen van klassieke curve tot ergonomisch, voor ieder wat wils.

De Exclusive Magnolia lijn van Staleks Pro onderscheid zich door de subtiele magnolia bloemenprint op de schaar. Ook wordt hier onderscheid gemaakt tussen een type 1 en type 2 schaar. De type 1 schaar heeft een ´narrow tip´ (smalle punt) en de type 2 schaar met een ‘tapered tip’ (punt die meer geleidelijk loopt). Daarnaast verschillen de vorm en buiging van het blad ook. De variaties die hieruit volgen zijn:

  • SX-20 (model met curve in het blad en unieke ronding over de hele schaar)
  • SX-21 (gebogen haak aan het einde en unieke ronding over de hele schaar)
  • SX-22 (recht model met curve in het blad)
  • SX-23 (recht model met gebogen haak aan het einde)

Nagelriem tangen

De professionele nagelriem tangen van Staleks Pro zijn ontworpen om te werken met zachtere en dunnere nagels, of de nagelriem. Handgeslepen om extreme scherpte te garanderen en gemaakt van roestvrij staal zijn de nagelriem tangen van Staleks Pro van topkwaliteit. De nagelriem tangen zijn beschikbaar in verschillende maten; Quarter Jaw, Half Jaw en Full Jaw. In deze maten is Quarter Jaw de kleinste maat, waardoor werken met meer controle en zorgvuldigheid makkelijk is. De Full Jaw is de grootste maat. Deze heeft de voorkeur bij ervaren nagelstylisten, omdat het makkelijker is om snel te werken. De middenweg tussen deze maten is de Half Jaw. Deze maat is de meest populaire optie, omdat het snelheid maar tegelijkertijd ook precisie biedt. De tangen van Staleks Pro zijn geschikt voor manicures en pedicures.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken