cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden
truck
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
hairdresser
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

FarmaVita EVE Experience

EVE Experience by FarmaVita is een permanente haarkleuring met een gebalanceerde, schone formule. EVE Experience is vrij van PPD en Resorcinol en bevat slechts een minimale hoeveelheid ammonia. Ontdek meer over de EVE Experience collectie in dit blog!

FarmaVita EVE Experience is een haarkleuring met een schone formule, vrij van PPD, Resorcinol en met een laag percentage ammoniak. De formule is verrijkt met Infinite Color + Technology voor intense, diepe en long-lasting haarkleuringen die tot wel 75% langer blijven zitten dan vergelijkbare kleuren. Deze technologie zorgt bovendien ook voor 100% grijsdekking. FarmaVita EVE Experience is een zachte en veilige formule die zowel voor klanten als stylisten een echte aanwinst is.

Wat maakt EVE Experience speciaal?

1. Diepe en langdurige kleur: 75% langduriger kleurresultaat (na 5 wasbeurten), 23% diepere kleur intensiteit en 100% dekkingskracht op grijs en wit haar.

2. Zachte en veilige formule: vrij van PPD, Resorcinol en met een laag ammoniak percentage (maximaal 1% bij een mengverhouding van 1:1,5).

3. Diepe hydratatie en verzorging: KV-Technology werkt met plantaardige keratine om direct beschadigde delen in het haar te herstellen en te voorzien van diepe hydratatie. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering in helderheid, zachtheid en glans van het haar.

EVE EXPERIENCE: TECHNOLOGY

FarmaVita EVE Experience heeft een gebalanceerde, schone en groene formule met maximaal respect voor het haar en de hoofdhuid. Wetenschap en natuur komen samen om perfecte kleurresultaten te garanderen zonder compromissen. De formule is vrij van PPD en Resorcinol en bevatten een zeer laag percentage ammonia. Bovendien is de formule verrijkt met diverse technologieën om het beste resultaat te bereiken.

INFINITE COLOR+ TECHNOLOGIE: het haar bestaat uit aminozuren die meestal negatief geladen zijn. Infinite Color+ Technology bevat zeer positief geladen moleculen die zich binden aan de negatieve delen van het oxidatiepigment in het haar. De technologie werkt als een brug tussen pigment en haar met als resultaat een verhoogde kleurafzetting met +75% langer blijvende kleur (na 5 wasbeurten), +23% diepere kleurintensiteit en 100% grijsdekking.

KV-TECHNOLOGIE: maakt van een kleurservice een echte wellness behandeling. Vegetal Keratine voedt het haar, maakt het glad en herstelt beschadigde oppervlakken. Het resultaat is gezond en sterk uitziend haar met verbeterde hydratatie en zachtheid.

Waarom bevat EVE Experience Permanent Color ammoniak?

Ammoniak is een alkalisch middel wat nodig is in permanente haarkleuring om de cuticula te openen, zodat oxidatieve kleurstoffen het haar kunnen binnendringen. Ammoniak-vrije kleuringen bevatten een alternatief voor ammoniak, zoals mono-ethanolamine, om de cuticula te openen. Mono-ethanolamine is een chemische stof die niet veel verschilt van ammoniak en ook niet erkend is als een minder agressief ingrediënt. Vooral niet als het in hoge concentraties wordt gebruikt, zoals vereist bij permanente kleuring. Ammoniakvrij is niet hetzelfde als schadevrij: dit is de reden waarom EVE Permanent Coloring Cream wel ammoniak bevat om kleurdekking en glans te garanderen. Bovendien bevat EVE Experience slechts een laag percentage ammoniak dankzij de INFINITE COLOR+ TECHNOLOGY. Bij een mengverhouding van 1:1,5 is het percentage ammoniak maximaal 1%.

FarmaVita EVE Experience Kleurassortiment

Het kleurassortiment van FarmaVita EVE Experience bestaat uit 70 levendige en onderling mengbare kleuren. Het assortiment bestaat uit Neutrals, Warm Neutrals, Matt Cool Neutrals, Ash, Golden, Brown, Beige, Copper, Mahogany, Red, Violet/Irisé, Superlighteners, Boosters en een Clear. Om de juiste kleur voor de wensen van iedere klant te selecteren is het handig om het nummeringssysteem van EVE Experience beter te bestuderen. Hieronder hebben we het kleurenwiel met informatie over het nummeringsstysteem op kleurnummer én op kleurtoon verzameld. Ontdek meer over alle kleuren van FarmaVita EVE Experience en hun primaire en secundaire tonen. Zo beschik je over de kennis en heb je houvast om de perfecte kleur aan te bieden voor de wensen van iedere klant.

EVE Experience Cream Developers en Bleaching Powder

De Cream Developers van FarmaVita EVE Experience hebben een romige crème textuur en gaan perfect samen met de EVE Experience kleuren en blondeerpoeder. De Cream Developers hebben een zachte formule die rijk is aan lipiden. De romige crème textuur zorgt voor een goede hechting en gemakkelijke, precieze applicatie. De Cream Developers van EVE zijn 10 VOL (3%), 20 VOL (6%), 30 VOL (9%) en 40 VOL (12%). Ga voor een mengverhouding van 1:1 voor een dikkere textuur die perfect is voor openlucht en free-hand technieken of kies voor een mengverhouding van 1:2. Deze dunnere consistentie is ideaal voor full-head foils, ombré technieken en toepassingen op de hoofdhuid.

FarmaVita EVE Experience Bleaching Powder is een sterke, stuifvrije blondeerpoeder die tot wel 9 tinten kan oplichten. De innovatieve formule houdt ammoniak vast en geeft deze geleidelijk vrij, waardoor een hoge lift met een lager ammoniakpercentage kan worden bereikt in vergelijking met andere klassieke blondeerpoeders. Dit zorgt voor een comfortabele ervaring voor de klant en de stylist en vermindert de ongewenste ammoniak geur. Verrijkt met KV-technologie (Vegetal Keratin), zorgt EVE-blondeerpoeder voor maximale lift zonder concessies te doen aan de haarkwaliteit

Lees meer

  1. FarmaVita

  2. FarmaVita Life Color Plus

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken