cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

RELAUNCH: Indola Color Style Mousse

Creëer een tijdelijke nieuwe haarkleur, fris je haarkleur op of neutraliseer ongewenste tinten. De mogelijkheden zijn eindeloos met de veelzijdige, vernieuwde Color Style Mousses van Indola! Als kapper gebruik je de mousse als voor-pigmentatie, re-pigmentatie of toner. Lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken.

Wat is Indola Color Style Mousse?

De Color Style Mousse van Indola is een unieke kleuringsmousse die tijdelijke kleuring én stylingsvoordelen biedt in één! Met de relaunch is de formule iets aangepast, waardoor deze nu nog veelzijdiger te gebruiken is. Zowel thuis als in de kapsalon! In dit blog leggen we verschillende toepassingen van de Color Style Mousse uit, zowel voor kappers als voor thuisgebruik. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de direct-dye kleurmousse!

Wat is er veranderd aan de Color Style Mousse?

De Color Style Mousse heeft een metamorfose ondergaan en heeft nu een compleet nieuwe look, die strakker is en beter bij de rest van het Indola assortiment past. Het kleurassortiment is iets aangepast en uitgebreid met Soft Mauve & Dark Ash. De formule is verbeterd en het hold niveau is iets verlaagd. Voorheen was het holdniveau zeer hoog. Door deze te verlagen is het product veelzijdiger en gemakkelijker in gebruik geworden, zowel voor de kapper als voor de consument. Het haar wordt semi-permanent gekleurd en gestyled in één moeiteloze stap. De mousse voor extra glans, volume en een gezond haargevoel. Bovendien bevat de mousse nu ook toegevoegde hittebescherming, waardoor je na het kleuren direct het haar in model kunt föhnen en stylen.

Color Style Mousse thuis gebruiken

Ben jij op zoek naar een makkelijke manier om je haar te voorzien van een levendige kleur? Dan is de tijdelijke kleurmousse van Indola écht iets voor jou! De veelzijdige kleurmousse is op verschillende manieren thuis te gebruiken, dus lees snel verder!

Thuis de Color Style Mousse aanbrengen is super eenvoudig! Kies voor de leave-in toepassing en begin met het wassen van het haar. Breng met een borstel een royale hoeveelheid mousse aan op gewassen, handdoekdroog haar. Kam door om de mousse gelijkmatig te verspreiden. Föhn en style het haar vervolgens naar wens en geniet van een geweldige, tijdelijke kleur!

Blond haar neutraliseren

Ben jij super blij met je blonde haar nadat je de kapsalon hebt verlaten? Maar merk je na verloop van tijd dat je blonde kleur toch ongewenste tonen begint te krijgen? Dan is de Color Style Mousse van Indola een perfecte oplossing voor jou. Met de tint Silver neutraliseer je ongewenste oranje of gele tinten in het haar. Deze kleur mousse werkt net als een zilvershampoo en houdt jouw blonde lokken mooi fris. Daarnaast heeft de Color Style Mousse andere blonde tinten in het assortiment. Zo geef je met Beige Blonde een koele, parelmoer-achtige finish aan blond haar en versterk je met Honey Blonde juist de warme goud-achtige tinten in blond haar. Wil je nog meer een assige tint? Dan kan Anthracite ook heel mooi zijn!

Haarkleur thuis verfrissen

Blond haar hebben we hierboven al besproken, maar ook brunettes, roodharige en kopertinten kunnen hun haarkleur een boost geven met Indola Color Style Mousse. Rood- en kopertinten kunnen na verloop van tijd vervagen, dof worden en hun intensiteit verliezen. Laat deze kleuren herleven met de tinten Red en Copper. Met de kleur Dark Ash neutraliseer je ongewenste warmte in donker haar voor koele resultaten. Met Light Brown Hazel voeg je juist een beetje hazelnoot toe aan jouw kleur.

Grijs haar verfijnen

Begin je grijs te worden? Dat is niks om je voor te schamen! Omarm je natuurlijke grijze haren, of verrijk de kleur subtiel met een Color Style Mousse. De kleuren Pearl Grey en Anthracite zijn perfect voor een verfijnd peper-en-zout effect. Pearl Grey is iets lichter met een violet ondertoon. Anthracite heeft een elegante, donkere houtskool tint.

Festival-waardige looks creëren

Steel de show met een geweldige, tijdelijk gekleurde look! Ga voor een fabulous kleur en na een paar keer wassen heb je je eigen haarkleur weer terug. Kies voor een volledige kleurtransformatie of breng de mousse op een paar plukjes aan voor een uniek effect. De tinten Strawberry Rosé en Soft Mauve zijn hiervoor perfect!

Color Style Mousse in de kapsalon gebruiken

In de dynamische kapperswereld zijn innovatieve, veelzijdige producten een echte uitkomst om de service te verbeteren en de veelzijdigheid te vergroten. De Color Style Mousse Direct-Dye biedt een scala aan gebruiksmogelijkheden én stylingsvoordelen. De mousse is op diverse manieren in de salon te gebruiken met eindeloze mogelijkheden zoals: toning, volume, kleuropfrissing, neutraliseren, pre-pigmenteren en re-pigmenteren. Laat je creativiteit de vrije loop en verbluf je klanten met geweldige resultaten.

Tip: biedt de Indola Color Style Mousse aan als upsell in de salon, zodat klanten thuis de mousse kunnen gebruiken om de levendigheid van hun haarkleur te behouden tussen salonservices door!

Leave-in toepassing voor direct-dye en styling

Breng de Color Style Mousse aan als leave-in behandeling. Zo creëer je direct kleuring en ook volumineus haar met een natuurlijke, lichte hold. De leave-in toepassing is ideaal voor het opfrissen van de haarkleur tussen kleurservices door, het neutraliseren van ongewenste gele tinten in blond haar en zelfs voor het uittesten van een nieuwe haarkleur in de salon.

Rinse-off toepassing voor intensievere en langer houdbare kleur

Door de Color Style Mousse als Rinse-off aan te brengen verleng je de houdbaarheid van de kleur zonder lange termijn verbintenis. De kleur blijft tussen de 4-20 wasbeurten stralend en levendig, afhankelijk van de gekozen kleur en de conditie van het haar. Bij de rinse-off toepassing breng je het product aan op gewassen, handdoekdroog haar. Verdeel gelijkmatig met een kam of borstel. Laat 10 minuten intrekken en spoel vervolgens uit totdat het water helder is. De rinse-off toepassing is perfect voor toning en ook een uitstekende keuze bij klanten die regelmatig van haarkleur willen veranderen.

Pre-pigmentatie en re-pigmentatie

Door het haar vooraf te pigmenteren worden er alvast meer rode pigmenten aan licht haar toegevoegd. Blond haar bestaat voornamelijk uit gele en blauwe pigmenten. Door rode pigmenten toe te voegen kan de haarkleur zich beter aan de rode pigmenten hechten en is de kans op doorslaan naar groen een stuk kleiner. Door te voorpigmenteren bereid je blond haar dus goed voor op een donkerdere kleur! Bovendien zorgt pre-pigmentatie voor een egale haarkleur, ook op de poreuse delen van het haar. Re-pigmentatie zet zeer lichte of gebleekte tinten juist om in een natuurlijke tint. Hiermee voorkom je koperachtige of groene kleurresultaten.

Bij pre-pigmentatie breng je eerst de PCC tint aan op de droge, ongewassen uitgroei. Laat 10-20 minuten inwerken en breng vervolgens de Color Style Mousse aan op de lengtes en punten. Spoel niet uit en vervolg opnieuw met de PCC tint gemengd met de Indola Color Transformer 1:1. Laat 10-20 minuten inwerken, spoel uit en style naar wens!

Het Color Style Mousse Kleurassortiment

Het Color Style Mousse kleurassortiment sluit perfect aan op de PCC haarkleuring van Indola. Alle kleuren zijn onderling mengbaar voor oneindig veel kleurmogelijkheden en op maat gemaakte kleuringen. De kleuren kunnen aangebracht worden van pastel tot intens. Het resultaat is het meest intensief op een lichte basis. Ontdek het assortiment van Indola Color Style Mousse

Lees meer

  1. RELAUNCH: Schwarzkopf Chroma ID

  2. Festival seizoen komt eraan!

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken