cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Alles over K18 HAIR

K18 Hair is een haircare merk met gepatenteerde haartechnologie, dat beschadigingen aan het haar herstelt en voorkomt. Het helpt bij beschadiging door kleuring, blondering, milieueffecten en/of hitte tools. K18 is de eerste die biomimetica in de producten gebruikt om de keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad, veerkrachtig en sterk haar dat aanvoelt als nieuw.

Wat is K18 HAIR?

K18 is geschikt voor ieder type haar. De producten van K18 zijn zeer geschikt als voorbehandeling voor een chemische behandeling om beschadiging te voorkomen. K18 geeft geen tijdelijk resultaat. De keratine ketens worden door K18 met biomimetica opnieuw verbonden en aangevuld op de plekken waar de ketens verbroken zijn, door onder andere kleuringen, blonderen en beschadigingen door styling methodes. Hoe meer beschadigingen aan het haar, hoe groter het resultaat zal zijn. Het is klinisch bewezen dat de producten van K18 de schade aan het haar ongedaan maakt.

Herstellen van je haar

Haar bestaat uit verschillende keratine ketens die op hun plek worden gehouden door zwavelbruggen. Het is te vergelijken met verschillende gedraaide ladders. Deze ladders worden bij elkaar gehouden en zijn aanwezig in de cortex, medulla en de haarschubben. Bij beschadiging aan het haar, beschadigd deze volledige ladder met alle verbindingen. De meeste bonding-producten richten zich op het creëren van een tijdelijke brug tussen de lopers van de ladders. Deze tijdelijke verbindingen in de keratine ketens worden door water of shampoo weer weggespoeld, waardoor het haar op lange termijn zwak en futloos blijft. Bij K18 is dat niet het geval. K18 biedt namelijk een permanente oplossing. Deze wordt alleen onderbroken tijdens een chemische behandeling.

K18 Hair Mist

De K18 Molecular Repair Hair Mist is uitsluitend voor gebruik in de salon. Deze gewichtloze mist maakt het haar sterk vóór een chemische behandeling. Het is klinisch bewezen dat de mist, in beschadigd haar, de gebroken zwavelbruggen herstelt na slechts één behandeling van vier minuten. Deze spray is ideaal om het haar sterk genoeg te maken voorafgaand aan een chemische services, zoals verven, blonderen, permanenten, straightenen of stylen met hitte. Het resultaat is versterkt en herstelt haar met verbeterde elasticiteit.

K18 Shampoos

De K18 Peptide Prep Detox Shampoo is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor salongebruik. Deze shampoo is diepreinigend, niet-strippend, ontstopt de haarzakjes en verdrijft oliën, vuil, siliconen en resten die achterblijven bij de opbouw van zware producten. Zo verwijdert het al na één wasbeurt 99% van de opbouw, 95% talg en 76% vermindering van koper. Deze kleurveilige formule is ontwikkeld om een diepere reiniging te bieden zonder het haar te verstoren of hard te zijn voor de hoofdhuid. De K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor salongebruik. Deze shampoo is reinigend en verrijkt met het K18 Peptide. Het is een krachtige en niet-strippende formule en is ontworpen met een geoptimaliseerde pH die veilig genoeg is voor dagelijks gebruik.

K18 Leave-In Mask

De K18 Molecular Repair Hair Mask is geschikt voor zowel thuisgebruik als salongebruik. Dit leave-in masker is geschikt voor alle haartypes. Het is klinisch bewezen dat dit masker beschadigingen aan het haar door blonderen, kleuren, chemische behandelingen en hitte tools binnen 4 minuten ongedaan maakt. Het herstelt kracht, zachtheid, gladheid en veerkracht aan het haar. Dit masker spoelt niet uit met shampoo, waardoor een langdurig resultaat zichtbaar blijft. Daarnaast gaat dit masker ook gespleten haarpunten en haarbreuk tegen . Het resultaat is glad, zacht en gezond haar met blijvende resultaten.

De producten van K18 HAIR

K18 biedt verschillende producten voor zowel in de salon als voor thuisgebruik. De K18 Mist die alleen verkrijgbaar is voor de professionele salons en deze dient als een behandeling aan het haar vóór een chemische behandeling. Het K18 Mask is zowel voor in de salon als voor thuisgebruik. Ook heeft K18 twee soorten shampoos, de K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo en de K18 Peptide Prep Detox Shampoo. Alle producten van K18 zijn 100% vegan, cruelty-free en kleurveilig.

Hoe gebruik je de producten van K18 HAIR?

Lees meer

  1. Help! Ik heb beschadigd haar

  2. Hoe laat ik mijn haar groeien?

  3. Do's & Don'ts: haarverzorging tips voor blond haar

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken