cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

18 Resultaten

per pagina
Welk product zoek je?
Kammen
Spelden & Schuifjes

18 Resultaten

per pagina

Voorkappers Tips:

Curve-O

Curve-O is een Belgisch merk dat met trots is opgericht door kappers Ludovic Beckers en Lux Clerx. Deze toonaangevende kappers ontwikkelen producten speciaal voor kappers. Het merk Curve-O werd in eerste instantie bekend door de iconische golvende kam die perfect de vorm van het hoofd volgt. Sindsdien is het uitgegroeid tot een groot merk met diverse innovatieve kapperstools. Alle producten worden in België ontworpen en gemaakt, en zijn geliefd bij professionals, artiesten, academies en studenten over de hele wereld.

Innovatie Curve-O

De kammen en tools van Curve-O zijn innovatief en buitengewoon goed ontworpen speciaal voor kappers. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het vereenvoudigen van het werken met de rondingen (hoofd). Je hebt betere grip en kan werken met meer precisie. In tegenstelling tot normale producten zal je snel verschil merken.

Curve-O kammen

De kammen zijn dun en klein met een elegant ontwerp. Zo zijn ze zeer gemakkelijk in gebruik, en merk je al snel verschil in vergelijking met een ander soort kam. Er zal minder pols wrijving zijn en geeft minder druk op de ellebogen en schouders. De kammen maken het gemakkelijk om efficiënt langs de oren te werken.

Curve-O steekspelden

Curve-O steekspelden zijn hoogwaardige pinnen speciaal ontworpen voor het creëren van prachtige haarstijlen. De steekspelden zijn ideaal voor opgestoken kapsels. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een snelle styling voor elke dag. Met deze spelden kun je alle kanten op! Ook zijn de geribbelde haarspelden geschikt voor het maken van een klassieke Franse twist of het bevestigen van haarstukjes. De speciale haarpinnen maken de haarstijl steviger en stabieler!

Ontdek vandaag nog ons assortiment aan Curve-O producten en neem gerust een kijkje op de website.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken