cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Festival seizoen komt eraan!

Het festival seizoen is weer in aantocht en dat betekent dat iedereen er weer tiptop uit wilt zien. Van een modieuze outfit, naar glamour make-up tot creatieve haarlooks. Het is de perfecte reden op weer eens even helemaal los te gaan met je haarstijl, nagels en make-up. Lees verder voor de trends van dit seizoen!

De 3 creatieve festival haarlooks van dit seizoen

Bubble Braids

De bubble braids, dit is één of meerdere staarten met los getrokken plukken verdeeld over de staart die een zogenaamd ‘’bubble’’ effect geven. Dit kan je met je natuurlijke haar doen, maar het is ook mogelijk om gekleurde plukken extension erdoorheen te wikkelen voor een extra festival twist!

Baby Braids

Ben je gek op vlechtjes? Heb jij even geluk! Dit festival seizoen zijn de baby braids helemaal in. Het is snel en gemakkelijk om te maken en kunt er veel mee variëren. Wanneer je er niet van houdt als je haar volledig vast zit en voor een losse look wilt gaan, is dit echt wat voor jou.

Messy Bun

Last but not least, de messy bun. Iedereen kent het wel, een knot die niet perfect wilt blijven zitten en er daardoor plukjes uitsteken. Dit is een grote irritatie voor velen, maar toch lijkt dit verledentijd. Bij een messy bun mag je de plukjes en hobbeltjes laten zitten. Dit geeft een losse, maar stijlvolle look.

Nail trends

THINK COLOR! Veel kleuren en leuke patronen nagellak is de hype voor het festivalseizoen van 2024. Trending groen, neon roze of swirls oranje zijn 3 leuke inspiratielooks voor deze tijd. Maak dus ook indruk met een glamorous nagels!

Welke nagelvormen zijn het meest populair?

De meest voorkomende en populairste nagelvormen zijn:

  1. Almond

  2. Ballerina

  3. Square

  4. Squared Oval

  5. Oval

Nagels zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook een essentieel mode-element. Of je nu kiest voor een trendy ontwerp of experimenteert met diverse nagelvormen, er zijn talloze mogelijkheden om onze nagels te stijlen. Door ze af te stemmen op je persoonlijkheid en de vorm van onze hand, kunnen we onze nagels perfect laten aansluiten bij onze ieder zijn of haar eigen stijl.

Make-up looks

Je make-up moet de hele dag flawless blijven zitten. Nepwimpers met een magnetische lijm zijn hier ideaal voor en geeft mooi volume. Met een te gekke wing zal je een krachtige look creëren. Door dit nog te combineren met een glitter oogschaduw kunnen mensen hun ogen niet meer van je af houden!

Festival Make-Up tips

Tip 1: Primer

Op een festival kan het erg warm worden. Gebruik hiervoor een goede long lasting primer, zodat je make up de hele dag goed blijft zitten.

Tip 2: Waterproof Make-Up

Om het nog extra goed te laten zitten kan je gaan voor waterproof make up zoals; foundation, concealer, mascara en lipstick. Zo heb je meer zekerheid dat je make up goed intact blijft.

Tip 3: Poeder

Door je gezicht af te poederen geef je je make up geen kans om van je gezicht af te gaan. ''Bake'' je gezicht goed af op je voorhoofd, jukbeenderen, neus en kaak. Dit zijn zones waar de make up snel weg wilt gaan.

Tip 4: Fixing spray

Met ene fixing spray verleng je de houdbaarheid van je make up look. Geniet van een make up look die veel langer intact blijft.

Tip 5: Waaier

Als je voelt dat je het wam begint te krijgen is het altijd slim om een waaier bij je te hebben, hiermee kan je jezelf even afkoelen en zweet je niet lichtjes je make up eraf.

Lees meer

  1. Haarkleurtrends in de lente van 2024

  2. Hoe kies je de perfecte krulborstel?

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken