cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Olaplex en alternatieven

Je hebt vast wel eens van Olaplex gehoord. Een hulpmiddel waarmee je beschadigde haar blijvend herstelt. Olaplex is er voor voor beschadigd, droog, dof en futloos haar. Het systeem bestaat uit producten die in de salon worden gebruikt en producten die geschikt zijn voor thuisgebruik. Met deze producten kun je meerdere stappen volgen en een volledige Olaplex-routine uitvoeren. Naast Olaplex zijn er nog veel alternatieven beschikbaar waar we je alles over vertellen in deze blog!

Wat is OLAPLEX?

Olaplex is een systeem met meerdere stappen waarmee beschadigd haar blijvend herstelt kan worden. Door Olaplex salonproducten toe te voegen aan haarverf of blondering wordt schade aan het haar geminimaliseerd tijdens chemische behandelingen. Bovendien zullen de zwavelbruggen in het haar behouden blijven of verbeterd worden. Met de thuisverzorgingsproducten van Olaplex kan de salonbehandeling thuis voort gezet worden om schade te blijven herstellen en het haar gezond te houden.

Hoe werkt Olaplex dan? Je haar bestaat uit talloze verbindingen die zwavelbruggen worden genoemd. Deze verbindingen kunnen breken door chemische behandelingen in het haar, zoals verven, permanent of blonderen, maar ook door gebruik van stylingtools als föhns, stijltangen en krultangen. Of door in de zon te zitten en in aanraking te komen met zout- en chloorwater. Als de zwavelbruggen breken zie je dit terug in beschadigingen in het haar. Olaplex bevat ingrediënten die de verbindingen weer herstellen en terug brengen naar hun oorspronkelijke staat. Grote Hollywood sterren zoals Jennifer Lopez, de Kardashians en Cameron Diaz zijn fan van Olaplex. Dankzij dit hulpmiddel kunnen zij hun haar blijven verven en stylen zonder dat het haar beschadigd raakt.

Het resultaat? Na een Olaplex behandeling kun je genieten van sterk, glanzend en gezond haar, zonder haarbreuk. Een Olaplex behandeling geeft langdurig resultaat en is geschikt voor ieder haartype.

Olaplex Alternatieven

Er moet één de eerste zijn, op de Europese markt zijn er inmiddels diverse alternatieven ontwikkeld door bijna alle professionele kappersmerken die vergelijkbare kwaliteit, zo niet dezelfde kwaliteit als Olaplex bieden. Het principe van haarbruggen verstevigen en verzwakt gekleurd haar versterken is daarbij 1 op 1 overgenomen. Voorkappers biedt dan ook alle leidende Olaplex alternatieven aan in haar assortiment. Baseer je keuze daarom voornamelijk op het merk wat je reeds gebruikt in de salon om maximale compatibiliteit te garanderen.

Plex Technologie

Bonding technologie wordt inmiddels in nog veel meer producten toegevoegd. Zo bestaan er ook ontkleuringsproducten waar al plex aan is toegevoegd. Het resultaat? Blondering met minder schade voor het haar. Daarnaast bestaan er ook haarverzorgingsproducten met plex technologie. Met deze shampoos, conditioners en maskers kun je de bondingservice in de salon uitbereiden met thuisverzorging voor de klant. Voor ontkleurings- en verzorgingsproducten geldt ook: baseer je keuze op het merk wat je reeds gebruikt, zodat de producten goed op elkaar aansluiten en de werkzame ingrediënten elkaar ondersteunen. Ontdek alle producten met bonding technologie hieronder.

Lees meer

  1. Alles over highlights

  2. PPD-vrij

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken