Voorkappers Tips:

9 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BabylissPRO Krultangen

Een nieuwe krultang kopen? BabylissPRO biedt een uitgebreid assortiment aan professionele krultangen die voldoen aan de eisen van de haarprofessional. Een krultang is niet meer weg te denken uit de haarwereld. Met een professionele krultang tover je stijl haar om in een prachtige bos met krullen of waves. Een professionele krultang van BabylissPRO is uitstekend om in de salon een finishing touch aan het haar te geven. Uiteraard zijn deze krultangen ook geschikt voor thuisgebruik. Bij het maken van krullen is de diameter van een krultang erg belangrijk. Met een smalle diameter van bijvoorbeeld 25 mm of kleiner maak je smalle, kleine krullen. Met een bredere diameter van 32 mm of groter maak je juist grove krullen of slag in het haar. Ook bestaan er automatische krultangen die het werk voor je doen. 

 

BaBylissPRO Ceramic Dial-a-Heat Krultangen

De Babyliss Pro Keramische Dial-A-Heat Krultangen zijn perfect voor de professional. De krultang warmt snel op en creërt prachtige krullen. Doordat de krultangen keramisch zijn blijft het haar glad en glanzend voor het mooiste resultaat. Het verwarmingselement heeft een keramische coating, waardoor de tang gelijkmatig warm wordt. De temperatuur van de krultang is in te stellen in 15 niveaus van 130 tot 200 graden en zichtbaar op het LED scherm. Voor de veiligheid schakelt deze krultang automatisch uit na 60 minuten niet gebruikt te zijn. De BabylissPRO Dial-A-Heat is verkrijgbaar in verschillende formaten, voor verschillende haarlengtes en resultaten. Ga jij voor 19 mm, 25 mm, 32 mm of 38 mm

 

BabylissPRO Conische Krultang Titanium-Tourmaline

De BabylissPRO Kegelvormige Krultang Titanium-Tourmaline 13/25mm is een keramische krultang in een conische vorm. De krultang heeft een teruglopende diameter van 25 tot 13 mm. Hiermee kun je unieke en natuurlijk ogende krullen creëren. De tang warmt snel op en de temperatuur is in te stellen met 25 standen van 110 tot 200 graden.

BabylissPRO 4rtists Digicurl

De Digicurl krultangen van Babyliss PRO 4rtists zijn zeer professionele krultangen. Het extra lange verwarmingsvat van deze krultang biedt 60% meer verwarmings- en krulloppervlak. De tang is vrij lang, waardoor ook lang haar zonder overlap om de wand heen gedraaid kan worden. Dit maakt de BabylissPRO Digicurl perfect voor het krullen van lang tot zeer lang haar. Deze krultang biedt controle, veiligheid en totale vrijheid van styling. De Digicurl heeft 11 temperatuurinstellingen van 160 °C tot 210 °C.

BabylissPRO Miracurl

De Miracurl van BabylissPRO is een automatische krultang voor het gemakkelijk creëren van glamourkrullen. Hoe gebruik je deze Babyliss krultang? De Miracurl krultang trekt het haar automatisch in de keramische krulkamer, waar het haar zacht wordt vastgehouden en vanuit elke richting wordt verwarmd om de krul te vormen. Vervolgens laat je het haar los met als resultaat prachtige krullen. De Miracurl heeft verschillende instellingen, waardoor je zowel strakke als losse krullen kunt maken. Ook kan de richting van de krul ingesteld worden (links, rechts en afwisselend) voor gelijkmatige krullen of juist een soepele slag. Babyliss Miracurl is verkrijgbaar in de originele editie, een Light Bronze uitvoering en in de Moonless Night uitvoering. BabylissPRO Miracurl Moonless Night heeft SteamTech technologie, waar de krullen worden gevormd door middel van stoom. Dit is een gezondere manier om het haar te krullen. Het resultaat is minder haarschade, meer glans en een langdurige krul. 

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken