cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

91 120 239 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

91 120 239 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional bestaat al meer dan een eeuw! Het bedrijf is in 1898 opgericht door Hans Schwarzkopf, een Berlijnse apotheker. Het van origine Berlijns familiebedrijf lanceerde als eerste product een poedershampoo met het bekende zwarte hoofd als logo, afgeleid van de achternaam van Hans. Tegenwoordig groeit de Schwarzkopf Kappersgemeenschap uit over de hele wereld, met één gemeenschappelijke band: een absolute passie voor haar. Innovatie zit diep in het DNA van Schwarzkopf geworteld. Het bedrijf heeft meer dan 7.600 patenten op haar naam staan en blijft altijd ontwikkelen met geavanceerde producten, de nieuwste haartrends en echte essentials. Met meer dan 100 jaar ervaring staat Schwarzkopf naast innovatie ook bekend om kwaliteit. Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van dit wereldwijd bekende merk. Schwarzkopf biedt professionele producten die overal een succes zijn, van salons tot thuisgebruik. Schwarzkopf Professional – Together. A Passion For Hair.

 

Schwarzkopf kleuringen

Schwarzkopf geeft langdurig kleurbehoud en briljante kleurresultaten met de bekende verflijn Igora Royal. Igora Royal heeft een ontzettend uitgebreid kleuren gamma met als sublijnen Igora Royal Absolutes, Absolutes Silverwhite, Fashion Lights, Highlifts, Opulescence en Vario Blond Cool Lift. Er worden regelmatig nieuwe lijnen gelanceerd in samenwerking met beroemde stylisten en kappers of om nieuwe trendkleuren aan het assortiment toe te voegen. De speciale Igora Color10 werkt in slechts 10 minuten en is ideaal om de uitgroei bij te werken, maar ook geschikt voor een volledige kleuring op kort of halflang haar met hetzelfde resultaat als een permanente kleuring.

Igora Vibrance is een ammonia-vrije demi-permanente kleuring van Schwarzkopf. De formule is alcohol- en ammonia vrij, geeft tot 70% grijsdekking en blijft tot 25 wasbeurten zitten. Tot slot heeft Schwarzkopf ook de Igora Expert Mousse. Deze semi-permanente kleurmousse blijft tot 8 wasbeurten zitten én is onderling mengbaar voor ongelimiteerde creatieve vrijheid.  

 

Schwarzkopf haarverzorging

Naast haarkleuring biedt Schwarzkopf Professional ook een uitgebreid assortiment aan haarverzorging. De uitgebreide Bonacure lijn biedt haarverzorging voor alle haartypes en specifieke behoeften die het haar kan hebben. Bijvoorbeeld voor volume, hydratatie of om gekleurd haar te beschermen. Bonacure Scalp Genesis is speciaal ontwikkeld voor hoofdhuidproblemen. Deze milde formules zijn zacht voor het haar en de hoofdhuid en helpen om geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren. De BC Bonacure Oil Miracle lijn geeft dof haar weer glans.

Op Voorkappers.nl vind je ook de Mad About producten van Schwarzkopf. Deze verzorgingslijnen zijn speciaal ontwikkeld voor lang haar (Mad About Lenghts), golvend haar (Mad About Waves) of krullend haar (Mad About Curls). Mad About Curls is bovendien ook helemaal CG approved en daarmee geschikt voor de Curly Girl Methode.

 

Schwarzkopf haarstyling

Met de productlijnen Osis+ en Silhouette komen al je haarstyling dromen waar. Ga voor alledaags of juist extreem met glans of matte effect. Style je haar met OSIS en finish met Silhouette haarlak. De styling producten van Schwarzkopf zijn al jaren geliefd bij menig professioneel stylist en ook bij de consument. Ontdek je individuele stijl en houdt deze de hele dag in model.

 

Schwarzkopf Chroma ID

Relatief nieuw in het Schwarzkopf assortiment is Chroma ID. Chroma ID is een van de eerste 100% aanpasbare semi-permanente kleuring met geïntegreerde bondingtechnologie voor intensieve verzorging. Chroma ID shop je bij Voorkappers.nl in diverse neutrale of juist gewaagde tinten. Van koele kleurresultaten na ontkleuring tot poederige pastels, bold colors en two toning, de opties zijn eindeloos. De Color Bonding Masks houden tot 12 wasbeurten.

 

Schwarzkopf Blond ME

Schwarzkopf Blond ME is ontwikkeld voor alle eindeloze blondvariaties. Van warm karamel tot ijzig platina. Blond is misschien wel de meest uitdagende haarkleur. Blond ME biedt een uitgebreid assortiment aan ontkleuring-, toning- en verzorgingsmogelijkheden voor all blondes, cool blondes en warm blondes. Schwarzkopf Blonde ME Premium Lightener 9+ is een krachtig, stuifvrij blondeerpoeder dat tot wel 9 niveaus op kan lichten. De formule is verrijkt met Bond Enforcing systeem en anti-geel pigment.

 

Schwarzkopf Blond Me biedt ook haarverzorging, speciaal voor verschillende types blond haar. Blond Me All Blondes is geschikt voor alle soorten blond haar van geblondeerd tot haar met highlights. All Blondes Light heeft een speciale lichtgewicht formule die ideaal is voor fijn tot normaal blond haar. All Blondes Rich biedt een diepe, intensieve voeding en is meer geschikt voor normaal tot dik blond haar. All Blondes Detox is speciaal ontworpen om saai en dof blond haar weer levendig, gezond en stralend te maken. De Detox lijn reinigt onzuiverheden zoals resten stylingproducten, stof, harde mineralen in het water of andere soorten vervuiling uit blond haar, omdat deze resten het blonde haar dof kunnen maken. Cool Blondes is, zoals de naam al zegt, ontworpen voor blonde haartypes die de neiging hebben om warm te worden. Deze ongewenste warmte wordt door de Cool Blondes lijn geneutraliseerd met als resultaat koel en fris blond haar. Tot slot heeft Blond Me van Schwarzkopf dan nog de Blonde Wonders lijn. Deze lijn is geschikt voor alle blonde haartype en biedt unieke voordelen voor het haar. Bijvoorbeeld 24 uur anti-frizz effect, hittebescherming, speciale droogshampoo voor blondines en luxueze haarverzorging in een gouden haarmasker.

 

Schwarzkopf Vario Blond

Igora Vario Blond is de innovatieve oplichtingslijn van Schwarzkopf Professionnel. Vario Blond is de eerste ontkleuring met geïntegreerde Fibre Bond Technologie voor minimale haarbreuk. Vario blond is geschikt voor eindeloze blond transformaties. De Powder Lightener Plus licht tot 7 niveaus op en de Powder Lightener Super Plus tot wel 8 niveaus. Vario Blond Cool Lift creëert koele blonde tinten in donker en gekleurd haar met een betrouwbaar anti-yellow effect.  

 

Schwarzkopf 3D MEN

3D MEN is de Schwarzkopf Professional lijn speciaal voor mannen. Van styling tot verzorging, 3D MEN voldoet aan de behoeften van elke man. Bestel Schwarzkopf 3D Men op Voorkappers.nl .

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken