cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

De hype rondom de Olivia Garden haarborstels

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, de haarborstels van Olivia Garden. Ze zijn geschikt voor alle haartypes. Zo heb je verschillende borstels voor het creëren van volume of krullen, maar ook voor het ontwarren en stijlen van het haar. Er zijn bepaalde gedeeltes die je los kan klikken om het stylen van je haar gemakkelijker te maken. Wil je weten of de borstels de hype waard zijn? Lees dan snel verder!

Olivia Garden haarborstels

Een van de meest voorkomende haarborstels van Olivia Garden is de ‘’Fingerbrush Combo Medium’’ deze borstel is speciaal ontworpen voor het ontwarren en stijlen van het haar en is gemaakt van een combinatie tussen zwijnen en nylon haren. De combi van nylon met zwijnenhaar heeft namelijk diverse voordelen. Nylon pinnen zijn goed voor het ontwarren van het haar. Zwijnenhaar (of boar bristles) verspreiden de natuurlijke oliën van het haar goed. Deze haren verzorgen het haar, zijn ideaal voor polijsten en zorgen voor een mooie glans.

Hierdoor is het een antistatische en geïoniseerde haarborstel die je dagelijks kunt gebruiken. Deze borstel is over heel social media te vinden en is uniek in zijn soort. Ook is deze verkrijgbaar in veel kleuren en varianten zodat deze helemaal bij je past!

Ze houden goed rekening met de comfort van de haarborstels. Zo hebben ze verschillende maten handvaten per borstel, om zo het gebruik te vereenvoudigen.

De borstels zijn bijna allemaal voorzien van een uitschuifbaar pinnetje aan de onderzijde die je kunt gebruiken om gemakkelijk een scheiding te trekken in je haar. De borstelharen glijden door je haar, en trekken niet.

Hierdoor sluiten de haarschubben en kan er geen vocht uit het haar ontsnappen.

De Fingerbrush haarborstel

De Fingerbrushes van Olivia Garden zijn vooral populair, omdat deze door het unieke design voelen alsof je een hoofdmassage krijgt tijdens het borstelen. De borstel vormt perfect de contouren van het hoofd en masseert op lichte wijze. Dit heeft een positief effect op de hoofdhuid.

Diverse Olivia Garden producten

Lees meer

  1. Festival seizoen komt eraan!

  2. Hoe kies je de perfecte krulborstel?

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken