cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

FarmaVita Omniplex Smooth Experience

Ontdek deze professionele smoothing lijn om krullend, wavy, weerbarstig en pluizig haar glad te maken met long-lasting effecten. Geschikt voor diverse treatments van Glass Hair tot Goodbye Frizz. Met toegevoegde Omniplex Bonding Technology om het haar te verzorgen en schade te minimaliseren.

FarmaVita Omniplex Smooth Experience is een innovatieve lijn met professionele smoothing producten om krullend, wavy, weerbarstig en pluizig haar glad te maken met long-lasting resultaten. De behandeling is geschikt voor allerlei doeleinden van perfecte gladheid en intensieve glans tot het versterken van de natuurlijke textuur voor glanzend haar met definitie. Het veelzijdige Smooth Experience assortiment bestaat uit 6 producten waarmee verschillende behandelingen uitgevoerd kunnen worden. De formules zijn gebaseerd op krachtige ingrediënten uit skincare, zoals Hyaluronic Acid, Plant-Based Proteïne en Aminozuren. Daarnaast zijn de formules verrijkt met Ominplex Tech om het haar te versterken en te beschermen.

Ontdek het FarmaVita Omniplex Smooth Experience assortiment:

De actieve ingrediënten van FarmaVita Omniplex Smooth Experience

Vegetal Keratin: Plantaardig eiwit met 18 aminozuren boost natuurlijk aanwezig keratine in de haarvezel na en herstelt beschadigd haar door het haaroppervlak gladder, gelijkmatiger en glanzender te maken.

Omniplex Tech: Exclusieve mix van actieve moleculen en aminozuren die diep in het haar dringen en niet worden verwijderd door shampoo. Belangrijkste voordelen zijn kleurbescherming, hittebescherming, hydratatie, meer kracht en elasticiteit.

Hyaluronic Acid: Houdt grote hoeveelheden water vast in de weefsels om het haar te beschermen en te zorgen voor stevigheid en flexibiliteit. Hyaluronzuur creëert een film om het haar om vochtverlies te voorkomen en een hyratatieboost te geven voor een echt "filler effect".

Ontdek het Experience Menu

FarmaVita Smooth Experience is geschikt om meerdere services mee uit te voeren. Ga voor de Express Rituals: Filler High Gloss Spa of Glass Hair Lamination voor zacht en extreem glanzend haar. Of kies uit de Therapy Rituals: Goodbye Frizz of Perfect Smooth voor pluisvrij en perfect glad haar. De Therapy Rituals zijn Hot Botox-Like behandelingen die broos en beschadigd haar opvullen, net zoals botox.

Skinification

Wat is Skinification? Skinification is een nieuwe manier van minimalistische formules in haircare die zich richt op krachtige en waardevolle ingrediënten. Deze ingrediënten, zoals hyaluronzuur, zijn vaak voorkomende ingrediënten in skincare producten.

Smooth Experience Fragrance

De producten van Smooth Experience hebben een heerlijke geur van Botanisch Fruitwater. Deze geur is elegant en fris.

Smooth Experience Home Care

Verleng de resultaten van een salon behandeling met Smooth Experience door thuis het haar te verzorgen met de Home Care producten. Deze producten zijn ideaal om in de salon te verkopen als upsell. De Filler Shampoo, Filler Conditioner en het Filler Serum herstellen het haar en verlengen de resultaten van de service.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken