cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

RELAUNCH: Schwarzkopf Chroma ID

Neutraliseren, je haarkleur verfrissen of een volledige kleurtransformatie? Met de Chroma ID Kleurmaskers van Schwarzkopf kan het allemaal! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

De kleurmaskers van Chroma ID

Schwarzkopf Chroma ID is een tijdelijke haarkleuring in de vorm van een haarmasker. De maskers zijn verrijkt met een bonding formule die het haar intensief verzorgd tijdens het kleuren. Hierdoor blijft het haar heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelen. De kleurmaskers hebben een zout-arme formule waardoor het kleurpigment extra goed in het haar wordt opgenomen voor een levendig en stralend resultaat. Chroma ID is een kleuring én haarverzorging in één!

Wat is er nieuw aan Chroma ID?

  1. Verbeterde pomp: de nieuwe pompen hebben een betere pompsnelheid en minder pompbreuk. Bovendien zorgen de pompen voor minder residu in de fles, waardoor je gemakkelijker de fles leeg kunt krijgen en meer product kunt gebruiken.

  2. Geavanceerde formule: de Chroma ID maskers hadden altijd al Fiber Bonding Technology en Low Salt Technology. Deze formule is nu nog verder ontwikkeld, waardoor er echt geclaimd kan worden dat Chroma ID geen schade aan het haar toe richt. Het haar wordt juist beschermt en zal herstellen door de bonding technologie. Daarnaast voelt het zachter en heeft het haar meer glans.

  3. Verbeterde shopability: de verpakkingen hebben ook een upgrade gekregen. Door betere navigatie en een duidelijkere kleurnaam zijn de maskers zowel in de salon als thuis bij consumenten te gebruiken. Dit maakt Chroma ID ook ideaal als upsell in de salon, zodat de klant thuis de haarkleur kan onderhouden. Ook staan er nu Vegan en PETA-approved logo's op de verpakking.

3 manieren om Chroma ID te gebruiken:

Kleur opfrissen

Fris de bestaande haarkleur op met Chroma ID! Ideaal voor brunettes, koperkleurige tinten en warme balayages.

Neutraliseren

Kies uit één van de neutraliserende tinten om ongewenste warmte uit het haar te verwijderen en een mooie tint aan blond haar toe te voegen

Kleur transformatie

Go bold met een gedurfde Chroma ID kleur en kies voor een volledige transformatie. Deze kleuren pakken het beste op blond of geblondeerd haar.

Hoe verfris ik mijn haarkleur met Chroma ID?

Is je haarkleur dof geworden en mist het glans en levendigheid? Dan is het tijd voor een opfrisbeurt! Wil je tussen salon bezoeken de haarkleur opfrissen? Dan is Schwarzkopf Chroma ID een goede keuze! Voor donkerblond tot donkerbruin en koperkleur haar biedt Chroma ID verschillende kleuropties om de haarkleur nét dat beetje extra te geven.

Hoe neutraliseer ik blond haar met Chroma ID?

Blond haar kan een ongewenste, warme gloed krijgen in de vorm van geeltinten. Wil je de gele gloed van blond haar neutraliseren? Dan is Chroma ID een perfecte keuze! Om te neutraliseren heb je keuze uit 5 haarmaskers die elk een ander effect aan blond haar geven. Perfectioneer blond met Chroma ID!

Hoe transformeer ik het haar met Chroma ID?

Voor iedereen die durft te experimenteren met haarkleur biedt Schwarzkopf Chroma ID de meest opvallende tinten rood, roze, blauw en paars. Deze kleuren zijn perfect geblondeerd haar volledig te transformeren, maar zeker ook geschikt om fel gekleurd haar langer levendig te houden en thuis te onderhouden. Je kunt gaan voor een volledig gekleurde coupe of enkel een paar opvallende plukjes. Stap in de wereld van kleur met Chroma ID!

Hoe gebruik je een Chroma ID haarmasker?

De Chroma ID haarmakers zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Belangrijk is om het haar daarnaast ook te verzorgen met de juiste producten. Was het haar eerst met een shampoo voor gekleurd of geblondeerd haar, zoals Bonacure Color Freeze Shampoo of All Blondes Rich Shampoo en maak het haar handdoekdroog. Breng het haarmasker royaal aan en kam eventueel door om het beter te verspreiden. Laat maximaal 10 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit. Door de bonding technologie is het niet nodig om een conditioner te gebruiken. Tip: draag handschoenen tijdens het aanbrengen van de haarmaskers om te voorkomen dat je vlekken op de handen en nagels krijgt.

Daarnaast is het ook leuk om te weten dat alle Chroma ID kleuren onderling mengbaar zijn! Mix & Match voor jouw perfecte haarkleur op maat. Met de Clear kun je elke tint subtieler maken. De Clear kan ook op zichzelf gebruikt worden voor een geweldige glansboost. Ontdek de magische wereld van haarkleuring & verzorging in één met Schwarzkopf Chroma ID. Voel de vrijheid om te experimenteren met haarkleur zonder concessies te doen aan de gezondheid van het haar!

Lees meer

  1. Haarkleurtrends in de lente van 2024

  2. Ontdek Bonacure Scalp Care van Schwarzkopf Professional

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken