cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Jaarafname Bonus

 

Alles wat je moet weten over onze jaarafname bonus!

Let op: 2023 is het laatste jaar waarop de jaarafname bonus geldig is. Vanaf 2024 stappen wij over op het spaarprogramma VK Coins!

De jaarafname bonus bij Voorkappers is een fantastische bonus die elk jaar in december/januari wordt uitgekeerd. Je maakt kans op deze bonus vanaf een bepaald jaarafname bedrag. Dit betekent dat bij het behalen van een jaarafname van €5000,- (ex. BTW) je recht hebt op een cashback van 2.5% van het jaarafname bedrag. Bij het behalen van een jaarafname van €15.000,- (ex. BTW) heb je recht op een cashback van 5% van het afname bedrag per jaar. Als laatste doel hebben wij een jaarafname vanaf €30.000,- (ex. BTW) en wanneer je deze hebt bereikt heb je recht op een cashback van maar liefst 10% van het afname bedrag. Is dat niet geweldig net na de dure decembermaand?

De jaarafname bonus wordt berekend van 1 januari tot en met 31 december en wordt voor 31 januari van het jaar daarop op je rekening overgemaakt. Je kunt je status met betrekking tot de jaarafname bonus vinden op de homepagina van onze website, nadat je bent ingelogd. Houd dit dan ook goed in de gaten, zodat je de bonus niet misloopt!

Je krijgt onze geweldige cashback op je rekening overgemaakt, wanneer je een van de doelen behaald hebt. Het percentage cashback hangt af van het doel waarin je beland bent. Hieronder hebben wij voor jullie nogmaals de doelen uitgeschreven met het bijbehorende cashback percentage:

 • Bij €5000,- (ex. BTW) = 2.5% cashback
 • Bij €15.000,- (ex. BTW) = 5% cashback
 • Bij €30.000,- (ex. BTW) = 10% cashback

De cashback wordt automatisch overgemaakt op je rekening bij het behalen van een doel. Wij zullen je tegen het einde van het kalenderjaar een e-mail sturen met de vraag naar het gewenste rekeningnummer en voor de duidelijkheid staat hierin ook vermeldt in welk doel je bent gevallen. Mocht je verder nog vragen hebben over onze jaarafname bonus helpen we je graag! Neem daarvoor contact met ons op. 

Jaarafname bonus doelen

Bij €5000,- (ex. BTW) = 2.5% cashback

Bij €15.000,- (ex. BTW) = 5% cashback

Bij €30.000,- (ex. BTW) = 10% cashback

 

Jaarafname bonus tips

 • Meubilair

  Voorkappers Meubilair

  De salonmeubels van Voorkappers.nl onderscheiden zich door de zeer goede kwaliteit gecombineerd met talloze mogelijkheden que kleur, patroon, voet en afmetingen.

 • Luxe artikelen

  Luxe artikelen

  Heeft u het prachtige assortiment luxe artikelen op Voorkappers al ontdekt? Deze cadeaus zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Shop ze nu!

 • Voordeelpakketten

  Voordeelpakkers

  Pak je voordeel met deze fijne voordeelpakketten van Voorkappers.nl. Deze pakketten zijn speciaal voor u samengesteld en zijn ideaal voor groot gebruik.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken