cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Valentine's Day - Vier de dag van de liefde met een nieuwe look!

Het is weer bijna Valentijn! Vier je de liefde met je partner, vriendinnen, familie of andere dierbaren? Dan is het extra leuk om ook een vleugje romantiek in je haar, make-up en nagels toe te voegen. In deze blog laten we je leuke Valentijns-inspiratie zien. Kijk snel verder!

14 februari is het weer Valentijnsdag. De dag van de liefde, je kan er zowat niet omheen. Is Valentijnsdag niet jouw ding? Dan is het op 13 februari tegenwoordig Galentine's Day om de vriendschappen te vieren. Vier jij dit jaar Valentine's of Galentine's Day? Wij hebben een lijst samengesteld met onze shoptips! Hierin vind je producten om de mooiste Valentijn look mee te creëren, maar ook cadeautips! Verras je date, geliefde, vriendinnen of jezelf <3

De ultieme Valentijnsdag look

Denk je aan Valentijn? Dan denk je al snel aan roze, rood, hartjes en mooie rozen. Deze typische Valentijn items kun je op allerlei manieren meenemen in je look. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hartjes vlecht, roze oogschaduw, een classic red lip of verf je haren (tijdelijk) in een roze of rode kleur als je écht wilt uitpakken. Natuurlijk zijn deze looks niet gelimiteerd aan Valentijnsdag. Laat je inspireren door looks die het hele jaar kunnen en ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld date-night, een coffee-date, Galentine's brunch, voor bruidsmeisjes, bruiloft gasten en bruiden en tal van andere gelegenheden. Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor een mooie look? Wij helpen je verder!

Valentijn look inspiratie:

Lees meer

  1. Hoe kies je de perfecte krulborstel?

  2. Olaplex vs K18 - Welk leave-in masker is beter?

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken