cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Welke haarstijlen kun je creëren met producten van BabylissPRO?

Babyliss, opgericht in Parijs in 1960, heeft al jarenlang ervaring in het produceren van professionele producten. Door het brede assortiment is elke haarstijl te creëren. Föhns, stijl- en krultangen, tondeuses en trimmers en nog vele andere producten maken dit mogelijk. Benieuwd naar welke producten geschikt zijn, voor welke haarstijlen? Lees dan snel verder!

Het merk BabylissPRO

Het hoofdkantoor van Babyliss zit gevestigd in Frankrijk. Babyliss focust zich op professionele haarstyling. Hierdoor kan Babyliss hoogwaardige producten ontwikkelen speciaal voor professionals. Ze staan bekend als experts in de wereld van haarverzorging en styling. Het doel is om deskundigheid over te brengen aan haarpro’s. Door de behoeftes te blijven vervullen door middel van creativiteit.

Welke haarstijlen kun ik creëren met producten van BabylissPRO?

Met de stylingtools van BabylissPRO zijn onwijs veel haarstijlen te creëren. Wij lichten een aantal producten en haarstijlen voor je uit. Welke haarstijl kies jij?

Accessoires van BabylissPRO

Door het brede assortiment is er voor iedere haartype en haarstijl een passend product. Ook heeft BabylissPRO een breed scala aan accessoires zoals snijbladen, laders en accu's, etuis en meer.

Voor het reinigen van de producten zijn er ook speciale hygiëne en reiniging producten om alles mee te onderhouden. Om de levensduur van bijvoorbeeld je trimmer en shaver te verlengen is het belangrijk dat je deze goed schoon houd. Hiervoor hebben wij een aantal producten in ons assortiment.

De producten variëren tussen reinigingsvloeistof, gecomprimeerd gas en een spray speciaal voor het reinigen van trimmers, tondeuses en meer. Ook is er een olie ontwikkelt voor het onderhouden van je schijfbladen en scharen.

Lees meer

  1. Festival seizoen komt eraan!

  2. Haarkleurtrends in de lente van 2024

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken