cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

4 Resultaten

per pagina

4 Resultaten

per pagina

Andis

every style. every groom. every cut. Andis is een merk met al meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van professionele trimmers, tondeuses, shavers en alle accessoires hiervoor.

 

Andis Nederland

Andis produceert al meer dan 95 jaar hoogwaardige producten voor kapperszaken en barbieren. Andis wil graag een bijdrage leveren aan het succes van deze professionals. De juiste apparatuur kan een groot verschil maken en met de Andis producten willen zij bijdragen, zodat u de meest optimale resultaten kunt behalen.

De missie van Andis is om een verschil te maken en de beste tools in de branche te leveren. Zij geloven dat zij de mensen in dienst hebben die dit kunnen realiseren. Eén van de kernwaarden van Andis is dan ook “Perfectie”.

 

Het merk 

Het merk Andis bestaat al sinds 1920 en is opgezet in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van Andis is terug te vinden in de plaats Sturtevant, in de Amerikaanse staat Wisconsin. Andis levert de producten tegenwoordig aan meer dan 90 landen wereldwijd, waaronder ook Nederland. Voorkappers is een van deze verkooppunten. Andis zorgt ervoor dat kappers, barbers en stylisten in Nederland gebruik kunnen maken van deze kwalitatief en uitzonderlijke kappers producten.

 

De producten van Andis

Het assortiment van Andis is op te delen in 6 categorieën, tondeuses, trimmers, shavers, snijbladen, accessoires en onderhoudsproducten.

 

Andis Tondeuses

Voor de tondeuses is vakkundig ontwikkelde technologie gebruikt om de tondeuses optimaal te laten presteren. De Andis tondeuses behoren tot de best snijdende en soepel draaiende tondeuses ter wereld. De producten zijn divers en kunnen naar smaak worden besteld. Daarnaast zijn er enkele unieke modellen met ieder zijn eigen uitzonderlijke prestaties. Of u nu op zoek bent naar een veelzijdige tondeuse, een draadloos model, verwisselbare snijbladen of instelbare snijlengte. 

 

Andis Trimmers

Met enkele unieke modellen zijn de Andis trimmers een aanwinst voor iedere kapper en barbier. Of het nu gaat om contour zetten, droogscheren of fading de Andis Trimmers kunnen het allemaal aan.

 

Andis Shavers

De shavers van Andis met krachtige en stille rotatiemotor zijn ideaal om fades af te werken en stoppels glad te scheren. De scheerapparaten zijn voorzien van een krachtige Lithium-ion accu en beschikken over een gouden titanium hypoallergene foil voor irritatievrij scheren.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken