cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

De Slicked Back hairstyle voor vrouwen

Heb je last van een 'bad hair day' of wil je je haar chic en glad naar achter gestyled hebben, dan is de Slick Back haarstijl echt wat voor jou! Slick Back staat in het Nederlands letterlijk voor 'Glad naar achter'. Vandaar de naam bij de haarstijl. Door je haar strak naar achteren te stylen met de juiste producten en verzorging creëer je deze fantastische look. Wil je weten hoe het moet en welke producten wij aanraden? Lees dan snel verder!

Slicked Back hairstyle

De slicked back look heeft alleen maar voordelen. Deze stijl betekent dat je haar strak naar achteren wordt gestyled en een glans heeft die nog nooit eerder is gezien. Dus geen pluizig haar en een verfijnde stijl die de hele dag blijft zitten zoals het hoort. Leuke tip, omdat je haar zo strak naar achteren is gestyled, kun je prachtige oorbellen laten opvallen. Het is een gemakkelijke haarstijl die je in een handomdraai gecreëerd hebt. Het is geschikt voor een feestje, maar ook voor een rustig dagje op kantoor. Ook is de look ideaal als je greasy hair hebt, maar het nog geen hair wash day is. Je camoufleert hiermee je vette haar.

Benodigdheden voor Slicked Back hairstyle

  1. Licht vochtig haar

  2. Haarelastiek

  3. Normale haarborstel

  4. Platte borstel (Tip: gebruik een extension haarborstel)

  5. Slick Back product

Slickhair producten

Stap 1: Borstel je haar

Zorg ervoor dat je haar licht vochtig is. Borstel vervolgens je haar goed door. Het is belangrijk dat je haar klitvrij is en je gemakkelijk met je borstel door je haar heen komt. Borstel het goed naar achter rondom je hoofd. Als je voor een scheiding wilt gaan, gebruik dat een puntkam. Zorg ervoor dat je geen bobbels in je haar hebt.

Stap 2: Style het haar

Borstel het haar met een platte borstel naar achter en maak een strakke staart. De hoogte van de staart is zelf te bepalen. Hoe hoger de staart, hoe minder moeilijk het wordt om je haar bobbelvrij te maken.

Stap 3: Product gebruiken

Je hebt nu een strakke staart naar achter gemaakt met een haarelastiek. Dan kunnen de producten worden toegevoegd aan de haarstijl. Denk bijvoorbeeld aan de producten die hierboven genoemd zijn Slickhair Slick Stick 10ml & Slickhair Slick Wax Stick 30gr

Door het gebruik van deze producten kun je de losse plukjes uit je staart slicked naar achter trekken en bij borstelen voor het perfecte effect. De baby haartjes kunnen ook weg gewerkt worden en zo creëer je de fantastische ''Slicked Back hairstyle''.

Overige Slick Back producten

Voor het creëren van de Slicked Back hairstyle zijn er meerdere producten die hierbij gebruikt kunnen worden. Door middel van wax, paste en gel kun je het haar ook glad naar achteren krijgen. Bij Voorkappers hebben we diverse producten in het assortiment waarmee jij een slicked back look kunt creëren.

Lees meer

  1. Haarkleurtrends in de lente van 2024

  2. Hoe laat ik mijn haar groeien?

  3. NIEUW: Dyson

  4. NIEUW: Malibu C

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken