cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

NIEUW: Malibu C

Yesss! Alle producten van Malibu C zijn nu toegevoegd aan ons assortiment. Van de populaire CPR om verkeerd uitgevallen kleuren te verwijderen tot alle Wellness Remedy producten voor haarverzorging van ieder haartype. Ben jij benieuwd naar Malibu C? Lees dan snel verder!

Wat is Malibu C?

Malibu C is een professioneel haarverzorgingsmerk uit Malibu, Californië. Sinds 1985 produceren zij Wellness Solutions voor ieder haartype in de schoonheidsindustrie. Malibu C is gebaseerd op wetenschap en geformuleerd zonder gluten, parabenen, sulfaten en conserveermiddelen. Malibu C biedt diverse Wellness Remedies voor haarverzorging van alle haartypes, geschikt voor zowel in de salon als voor thuis gebruik. Daarnaast biedt Malibu C ook diverse specialistische treatments voor salon behandelingen. Denk hierbij aan kleurcorrectie, kleur primer, oxidatie stoppen, kleur liften zonder blondering en nog veel meer!

Malibu C Wellness Hair Care

Gebruik je water? Dan heb je Malibu C nodig! Zonder grappen, wat verstopt zit in water uit de douche, het zwembad of de zee... dat is vaak de oorzaak van problemen met het haar, de hoofdhuid en de huid. Een groot deel van de planeet heeft te maken met "hard water". Hard water is rijk aan calcium en magnesium en bevat soms zelfs schadelijke chemicaliën en andere mineralen. Zelfs als je een hard water filterende douchekop hebt kunnen deze mineralen nog in het haar terecht komen. Mineraal build-up veroorzaakt diverse problemen, zoals kleurvervaging, slechte grijsdekking, ongewenste kopertinten, modderige kleuren of assige resultaten, minder beweging en bounce, droog haar of futloos haar. Malibu C biedt diverse Wellness Remedies om al deze problemen te verhelpen voor verschillende haartypes.

Malibu C voor professionals

Voor professionele kappers heeft Malibu C een aantal revolutionaire pro-only producten die onmisbaar zijn in iedere salon. Denk bijvoorbeeld aan kleur corrigerende producten, mineraalverwijdering, kleur voorbereiding, oxidatie processen stoppen en creatieve producten. Diverse treatments kunnen ook door de klant thuis uitgevoerd worden, voorafgaand aan een service in de salon of om de salon service te onderhouden. Ontdek de geheime wapens van Top Colourists!

Malibu C Head Lab

De Head Lab Digital Scope van Malibu C is een revolutionaire tool waarmee de status van de hoofdhuid van iedere klant wordt onthult. Gezond haar start bij een gezonde hoofdhuid. Met de Head Lab Digital Scope kun je op microscopisch niveau de hoofdhuid bekijken en klanten real-time before & after foto's laten zien van hun hoofdhuid vóór en na de service. Met deze revolutionaire tool haal je een volledig nieuwe service naar jouw salon. De Head Lab Digital Scope is verkrijgbaar via de Head Lab Intro Kit van Malibu C. Hiermee heb je ook direct alle overige producten in huis die jou helpen met een ultieme head-spa behandeling.

Ontdek alles van Malibu C bij Voorkappers

Naast alle bovengenoemde producten heeft Malibu C nog veel meer moois in het assortiment. Kijk vooral rond op onze website en ontdek alles van Malibu C!

Lees meer

  1. Olaplex en alternatieven

  2. FarmaVita

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken