cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

FarmaVita Omniplex

Gestrest, droog, beschadigd of dof uitziend haar? Grote kans dat de oorzaak vezelbeschadiging is als gevolg van chemische behandelingen, hitte-styling, veroudering of externe factoren. Om beschadigd haar te herstellen is FarmaVita Omniplex ontwikkeld! Lees snel verder.

Beschadigd haar?

Dof, futloos, breekbaar haar? Dit is vaak te wijten aan chemische behandelingen, zoals verven, blonderen of permanent. Veelvuldige styling met hitte zoals een krultang, stijltang of föhn kan het haar (verder) beschadigen. Externe factoren zoals UV-straling, zeezout, chloor, metaaldeeltjes, etc. kunnen ook invloed hebben op de kwaliteit van het haar. Tot slot wordt het haar ook breekbaarder naarmate het ouder wordt.

Om de beschadigingen terug te draaien en het haar weer levendig te maken heeft FarmaVita Omniplex ontwikkeld! Dit innovatieve systeem herstelt de natuurlijke haarstructuur tijdens en na een chemische behandeling. Omniplex garandeerd langdurig herstel van de haarvezel voor buitengewone en direct zichtbare resultaten. Het haar wordt weer sterk, glanzend en gezond zonder haarbreuk.

Het FarmaVita Omniplex assortiment:

FarmaVita Omniplex Technologie

De technologie van Omniplex bestaat uit een mix van actieve moleculen, gekenmerkt door aminogroepen aan de randen van de polymeer-keten. Een standaard polymeer-keten is recht, maar de keten met Omniplex heeft een hoefijzervorm. Hierdoor kan de technologie strak tegen het haar binden. De ingrediënten zijn speciaal geselecteerd op hoge affiniteit met het haar en geen oplosbaarheid met water. Zo blijft het resultaat langdurig effectief en spoel je de werking niet uit met de eerste shampoo beurt.

Een rijke mix aan hoogwaardige en innovatieve actieve ingrediënten werkt in combinatie met kostbare oliën, zoals jojoba-olie en zoete amandelolie, als echte innovatie in de professionele haarverzorging. De belangrijkste voordelen zijn:

- Maximale bescherming voor hoofdhuid en haar tijdens chemische behandelingen

- Kleurbescherming

- Thermische bescherming

- Preventie van haarbeschadiging

- Het vermindert haarbreuk aanzienlijk

- Het herstelt de natuurlijke structuur van het haar dankzij effectieve verzachtende middelen

- Het verzegelt de cuticula. Haar is sterker, glanzend en flexibel

FarmaVita Omniplex toepassingen

De bonding technologie in FarmaVita Omniplex is geschikt voor het beschermen tegen schade en het herstellen van schade tijdens alle soorten chemische behandelingen. Door Omniplex toe te voegen aan een haarkleur behandeling heb je meer bescherming voor het haar en de hoofdhuid tijdens het kleuren. Het haar is sterker en zachter én bovendien gaat de kleur ook langer mee! Omniplex kan aan alle soorten haarverf toegevoegd worden. Door Omniplex toe te voegen aan de blondeermassa krijgt het haar bescherming tijdens het ontkleuringsproces. Blonderen kan zeer uitdrogend en schadelijk zijn voor het haar. Met Omniplex ga je voor blond zonder compromissen. Geschikt bij alle blondeerservices van volledige blondering tot highlights en balayage. Omniplex kan ook worden toegevoegd aan een chemische straightening of permanent behandeling. Hier wordt het haar uiteraard ook beschermt en kun je genieten van langere resultaten. Tot slot kan Omniplex ook als losstaande treatment aangebracht worden. Deze intensieve, professionele en versterkende behandeling vermindert haarbreuk aanzienlijk, herstelt de natuurlijke structuur van het haar en verzegelt de cuticula. Het haar is sterker, glanzend en flexibel. Bekijk onderstaande informatie voor instructies over alle toepassingen en ontdek de mogelijkheden van FarmaVita Omniplex!

Ontdek meer productlijnen verrijkt met FarmaVita Omniplex Technology

Lees meer

  1. Olaplex en alternatieven

  2. FarmaVita

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken