cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek Wella Ultimate Repair

Herstel beschadigd haar van binnen én buiten in slechts 90 seconden met de Wella Ultimate Repair haarverzorgingslijn! Ontdek meer over de ultieme haarverzorgingsroutine voor gezond en sterk haar in dit blog.

De ultieme haarverzorgingsroutine

Wella Ultimate Repair is speciaal ontworpen als dé ultieme haarverzorgingsroutine met als speciale eigenschappen: 99% minder haarbreuk, 12x gladder haar en extra glans. De Ultimate Repair routine bestaat uit 4 stappen waarmee je het haar in slechts 90 seconden kunt transformeren.

Haar kan door verschillende factoren beschadigd raken. Denk bijvoorbeeld aan chemische schade door blonderen en verven, mechanische schade door styling met hittetools of externe factoren zoals UV-straling. De Ultimate Repair lijn herstelt alle vormen van haarschade van binnen én van buiten. Alle producten zijn 100% vegan, diervriendelijk, veilig voor gekleurd haar, dermatologisch getest en vrij van ftalaten en kunstmatige kleurstoffen. Bovendien zijn de producten geschikt voor alle haartypes en texturen van fijn tot dik, steil, golvend, krullend en weerbarstig haar.

Ontdek de werkzame ingrediënten:

Wella Ultimate Repair is verrijkt met AHA & Omega-9. Deze combinatie van ingrediënten herstelt het haar van binnen en verzorgt het haar van buiten. AHA, oftewel Alfa-hydroxyzuur, is een klein organisch zuur dat zeer diep in de haarvezels kan dringen. AHA herstelt de waterstofbruggen en bindingen in de vezellaag van het haar voor een sterke haarkern. Zo wordt het haar van binnen uit versterkt. Omega-9 voedt de buitenste barrière van het haar. Hierdoor wordt schade aan de buitenkant ook herstelt en krijgt het haar een verzorgingsboost! Het resultaat bij gebruik van de volledige Ultimate Repair Hair Routine is 99% minder kans op haarbreuk, 12x gladder haar en extra glans.

De Ultimate Repair Shampoo is bovendien verrijkt met de Wella Metal Purifier Technology. Deze technologie elimineert metalen en verontreinigende stoffen uit het haar. Metaaldeeltjes uit bijvoorbeeld water kunnen het haar namelijk beschadigen en de haarkleur beïnvloeden, en dat willen we niet!

Lees meer

  1. FarmaVita Omniplex Blossom Glow

  2. Olaplex en alternatieven

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken