cart
Dé kappersgroothandel sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €100 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Make-up look voor de perfecte pasfoto

Als je de trends van social media een beetje volgt, kan deze je zeker niet zijn ontgaan! De make-up look speciaal om er snatched uit te zien op je pasfoto. In deze blog vertellen wij jou precies hoe je deze fantastische look kunt creëren. Be photo ready!

'' Hoe maak ik deze make-up look? ''

Wij horen je denken ''Hoe maak ik deze make-up look dan?'' daar gaan wij je bij helpen! De hele look draait om diepte en symmetrie. Het licht in een fotohokje doet niet veel goeds voor de dimensie van je gezicht, maar je make-up kan daar juist goed bij helpen. Je wilt uiteindelijk flawless op de foto staan, maar het mag niet lijken of je veel moeite hebt gedaan. Met de stappen en tips die wij jou gaan geven kan het niet anders dan een perfecte pasfoto worden!

Maak de look compleet...

Geen look is echt af, zonder dat je haar ook perfect zit. De slicked back hairstyle is dan ook perfect voor het maken van een pasfoto. Het haalt je haar uit je gezicht en laat je oren zien. Dit zijn allemaal musthaves die ze controleren om je pasfoto goed te keuren. In de blog Slicked back hairstyle voor vrouwen lees je de beste tips en tricks om deze haarstijl te creëren.

The final look!

Als je alle stappen, stapsgewijs hebt gevolgd zou je pasfotoproof moeten zijn. Deze make-up look is natuurlijk niet alleen te dragen voor het maken van een pasfoto. Het is een neutrale look en is daardoor ook prima voor een zonnige dag op het terras, of een fancy dinner in een luxe restaurant. Het kan allemaal!

Lees meer

  1. Welke soorten loose powder zijn er?

  2. Wedding season almost here!

  3. De Slicked Back hairstyle voor vrouwen

  4. De hype rondom de Olivia Garden haarborstels

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken